«Φρικτό μυστικό» για χάρη του μεταλλίου!

Η κατάκτηση ενός χρυσού μεταλλίου θα έπρεπε να είναι μια σπουδαία στιγμή χαράς για κάθε αθλητή, αλλά η Κινέζα καταδύτρια Γου Μινχία μετά την επιτυχία της έπαθε σοκ!

Αμέσως μετά τη νίκη της στις συγχρονισμένες καταδύσεις από βατήρα 3 μέτρων που την έκαναν ένα θρύλο του αγωνίσματος, αφού έχει κατακτήσει το χρυσό τόσο στην Αθήνα, όσο και στο Πεκίνο, η 26χρονη πρωταθλήτρια έμαθε από

την οικογένειά της ένα συγκλονιστικό οικογενειακό μυστικό.

Οι γονείς της, αποκάλυψαν στη νεαρή Ολυμπιονίκη ότι οι παππούδες της είχαν πεθάνει εδώ και ένα χρόνο. Αλλά αντί να της το αποκαλύψουν της το κράτησαν κρυφό!

Η οικογένεια της Γου, της αποκάλυψε επίσης ότι η μητέρα της δίνει μάχη με τον καρκίνο του μαστού για αρκετά χρόνια, κάτι για το οποίο η Ολυμπιονίκης δεν είχε την παραμικρή ιδέα!

Ο πατέρας της Γου αιτιολόγησε την απόφασή του να κρατήσει αυτά τα γεγονότα κρυφά. Ηθελε η κόρη του να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο με κάθε κόστος και δεν έπρεπε τα οικογενειακά ζητήματα να εμπλέκονται στην αθλητική της καριέρα.

Η Γου, η οποία μαζί με την παρτενέρ της Χε Ζι είχαν κατακτήσει δύο σερί χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια σε Αθήνα και Πεκίνο, ήταν το μεγάλο φαβορί για ένα τρίτο χρυσό. Βρισκόταν κάτω από έντονη πίεση για να κερδίσει, το ίδιο πιεσμένη ήταν και η οικογένειά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα