«Για μια Ελλάδα που διαρκεί»

Την ευκαιρία να πάρουν σουπλά με ιδιόχειρη αφιέρωση από τους Έλληνες εικαστικούς που συμμετέχουν στην έκθεση «Για μια Ελλάδα που διαρκεί», θα έχουν όσοι επισκεφθούν τον χώρο της έκθεσης, στο Golden Hall (Κηφισίας 37Α Μαρούσι) το Σάββατο 28 Απριλίου, από τις 12:00 έως τις 14:00.

Η έκθεση που διανύει τις τελευταίες ημέρες λειτουργίας της, αφού ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου, οργανώθηκε από την «Συμμαχία για την Ελλάδα»

και περιλαμβάνει τα πρωτότυπα έργα που ανατυπώθηκαν με την μορφή σουπλά σε εκατομμύρια αντίτυπα για να στρωθούν σε 4.500 εστιατόρια - μέλη του Ελληνοαμερικανικού οργανισμού εστιατορίων Pan Gregorian- στις ΗΠΑ. Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στη «Συμμαχία για την Ελλάδα» και υλοποιήθηκε με την οικονομική στήριξη της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Η διοργάνωση της έκθεσης προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού σε όλη της διάρκειά της και έτυχε σημαντικής προβολής από τον Τύπο. Αποτέλεσε δε, την επισφράγιση της προσπάθειας της «Συμμαχίας για την Ελλάδα» να προβάλλει τουριστικά την Ελλάδα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με βήμα την εικαστική δημιουργία, αλλά και την επιβράβευση της καλλιτεχνικής προσφοράς των έργων που συμμετέχουν στη δράση.

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι δημιουργοί θα συζητήσουν με το κοινό για την πρωτοβουλία αυτή, στην οποία συμμετείχαν παραχωρώντας τα πνευματικά δικαιώματα για την ανατύπωση των έργων τους, και θα υπογράψουν σουπλά τα οποία θα προσφέρουν στους φιλότεχνους.

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και Χρυσός Χορηγός της είναι η ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα