Για την δεύτερη νίκη

Την δεύτερη νίκη του θα επιδιώξει να πάρει απόψε στις 21:00, ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς πήρε 13 παίκτες μαζί του καθώς ο Ματ Χάουαρντ έμεινε στην Αθήνα, όπου σήμερα είναι προγραμματισμένο να μπει στο χειρουργείο για να του αφαιρεθεί το σπασμένο οστεόφυτο, όπως και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με τον Μιχάλη

Πελεκάνο.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πόνους στην μέση, ταξίδεψε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και θα δώσει το παρών στον αποψινό αγώνα.

Η Κάχα Λαμποράλ είναι μια ομάδα με δυνατή και πιεστική άμυνα, επιδιώκει το γρήγορο τέμπο ενώ επιθετικά στηρίζεται κυρίως στον οίστρο του Μίρζα Τελέτοβιτς αλλά και στον αξιόπιστο Φερνάντο Σαν Εμετέριο. Σημαντική και η παρουσία του Κέβιν Σεραφέν, ο οποίος «σκεπάζει» τα καλάθια.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει «πάνοπλη» την ομάδα του καθώς αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά ο Τζόι Ντόρσεϊ αλλά και ο Ρέτζι Ουϊλιαμς που ήταν απών στο ματς με την Καντού.

Keywords
Τυχαία Θέματα