Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου

Με τρεις συγκλονιστικούς αγώνες άνοιξε το Σάββατο η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

ΟΑστέρας Τρίπολης πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ καθώς επικράτησε του δικέφαλου με 3-2. Μάλιστα στο 17' ο Αστέρας προηγούταν με 3-0. Με τα δύο γκολ του Περόνε και το ένα του Ναβάρο, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη παραμένει σε τροχιά πλέι-οφ, πλησιάζοντας την ΑΕΚ στον βαθμό.
Ο ΠΑΟΚ,

μείωσε σε 2-3 με τα γκολ των Αθανασιάδη και Γεωργιάδη, ενώ  άγγιξε την ισοφάριση στο 90', αλλά ο Λίνο αστόχησε από τη βούλα τουπέναλτι και η ομάδα του Μπόλονι έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια του να μειώσει την διαφορά από τον δεύτερο και να πλασαριστεί σε καλή θέση ενόψει πλέι-οφ.

Ο Πανιώνιος πέτυχε μεγάλη νίκη στο Ηράκλειο καθώς επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0. Το γκολ για τους πάνθηρες πέτυχε στο 83' ο Ζαν Ζακ Πιερ.
Ο Ατρόμητος σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 2-0 τη Δόξα Δράμας στο Περιστέρι και πέρασε την ΑΕΚ στην βαθμολογία, με συνέπεια να βρεθεί στην τέταρτη θέση. Τα γκολ πέτυχαν οι Μπρίτο στο 65' και Μήτρογλου στο 75'.

Από το πρόγραμμα της Κυριακής ξεχωρίζει το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟ που αρχίζει στις 19.30 το βράδυ. Στις 15.00 το μεσημέρι θα διεξαχθούν οι αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα- Λεβαδειακός και Κέρκυρα - Ξάνθη και στις 17.15 Ολυμπιακός - Άρης και Παναιτωλικός - Εργοτέλης.

Πηγή: Α984

Keywords
Τυχαία Θέματα