Ήττα σοκ ο ΠΑΟ


Επέστρεψε από το -13, αλλά το ηρωικό τρίποντο του Διαμαντίδη βρήκε απάντηση από τον Σίμον. Και κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να γλιτώσει την ήττα με 72-69 από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Ηράκλειο. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη αποπειράθηκε να κάνει ότι και πριν απο μια εβδομάδα στο Βελιγράδι. Να φέρει τα πάνω-κάτω έπειτα απο 30΄ λεπτά κακού μπάσκετ.

Έφτασε κοντά, αλλά δεν τα κατάφερε. Η

Λοκομοτίβ Κουμπάν τον κέρδισε και τον έβαλε σε μπελάδες. Πρώτος σκόρερ ο Γκιστ με 18 πόντους, πολύ καλός ξανά ο Παππάς με 13.

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Ήμασταν μία ταχύτητα πίσω από τους αντιπάλους μας. Είχαμε νευρικότητα στην επίθεση και αυτό φάνηκε. Ο Κάρι ουσιαστικά ήταν έξω, δεν μπορούσε να βοηθήσει. Με το χαμηλό σχήμα βρήκαμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τέλος παλέψαμε για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Λοκομοτίβ κέρδισε δίκαια. Μπορεί να ήταν τυχερή στο τέλος αλλά δίκαια κέρδισε», παραδέχτηκε ο Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και ταλαντούχα ομάδα. Χάσαμε πολλά εύκολα σουτ, ενώ η Λοκομοτίβ πέτυχε πολλά δύσκολα. Δεν αγωνιστήκαμε όπως είχαμε σχεδιάσει, πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο μέλλον», πρόσθεσε ο Ρόκο Ούκιτς.

O Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση του ομίλου του στην Ευρωλίγκα, με δύο νίκες και δύο ήττες. Στην βαθμολογία προηγούνται η Μακάμπι (που κέρδισε στη Λιθουανία με 76-74 την Λιέτουβος) και η Κουμπαν με 3-1.


Δεκάλεπτα: 12-17, 31-36, 41-53, 69-72.


Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 3, Κάρι, Μπατίστ 2, Φώτσης 2, Ούκιτς 8, Λάσμε 5, Μαυροκεφαλίδης 2, Διαμαντίδης 6, Γκιστ 18, Παππάς 13, Ματσιούλις 10.


Λοκομοτίβ Κουμπάν (Πασούτιν): Μπράουν 13, Ουίλιαμς, Χέντριξ 10, Καλνιέτις 7, Μπίκοφ 11, Γιασάιτις 14, Ζούμπκοφ 1, Ζουκανένκο 7, Σίμον 9.


Διαιτητές: Ανκαραλί (Τουρκία), Ταουρίνο (Ιταλία) και Ομπράντοβιτς (Σερβία)


* Στο τρίτο παιχνίδι του ομίλου, ο Ερυθρός Αστέρας έκανε την έκπληξη επικρατώντας με 73-63 στην Ισπανία της Λαμποράλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα