Και ρούχα Rihanna

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ Rihanna παρουσίασε μια πλήρη γραμμή ρούχων, σε συνεργασία με τη βρετανική αλυσίδα καταστημάτων, River Island, στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Φανελάκια, τζιν, με σχισμή έως και το μηρό, καθώς επίσης φορέματα και μονόχρωμες φούστες, χαρακτήρισαν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα

της συλλογής που φέρει την υπογραφή της τραγουδίστριας.

Το καθαρά αγορίστικο στιλ στα casual σχέδια της Rihanna συμβαδίζει με το στιλ της βρετανικής αλυσίδας ενδυμάτων, που αν και τα ίχνη της ιστορίας της, φτάνουν έως και 64 χρόνια στο παρελθόν, παραμένει γνωστή για την νεανική πελατεία της.

«Μου άρεσε πάρα πολύ - είναι τόσο Rihanna όλα», δήλωσε το μοντέλο Τολούλα Αντεγιέμι από το Λος Άντζελες, που ήταν μια από τις διασημότητες που παρακολούθησε το ενδυματολογικό σόου της διάσημης τραγουδίστριας. Ήταν από τους λίγους που βρήκαν καλά λόγια να πουν, αφού ένα μεγάλο μέρος του διεθνούς ειδικού τύπου κρίνει αυστηρά τη συλλογή.

Η γεννημένη στα Μπαρμπάντος τραγουδίστρια έχει ήδη κάνει άλλη μια προσπάθεια στο χώρο της μόδας συνεργαζόμενη το 2011 με την αλυσίδα παραγωγής Armani Jeans.

Και με πληροφορίες από το ΑΠΕ- ΜΠΕ

Φωτογραφία: River Island

Keywords
Τυχαία Θέματα