Καλοκαιρινές προτάσεις Δια χειρός

Καλοκαίριασε για τα καλά και το Δια Χειρός αποφάσισε να βαδίσει δυναμικά προς τις παραλίες, τα στενά της Πλάκας, των νησιών ή όπου αλλού θέλετε....
Επί ποδός λοιπόν σήμερα ... για να φτιάξουμε χρωματιστές, πρωτότυπες, ιδιαίτερες σαγιονάρες... το φετίχ του καλοκαιριού....

Αν έχετε παλιές σαγιονάρες που αντέχουν μπορείτε να τις ανανεώσετε και να είναι σαν καινούργιες ...

Αλλιώς αγοράστε ένα ζευγάρι καινούργιες, δερμάτινες, πλαστικές, υφασμάτινες ή ακόμη και με φελλό και διακοσμήστε τες...

Διαλέξτε τα υλικά σας : κουμπιά, κορδέλες, χάντρες, υφάσματα, λουλουδάκια

διακοσμητικά, κόψτε οτι σχεδιάκι θέλετε σε τσόχα και ξεκινήστε.

Μπορείτε να διακοσμήσετε τη σαγιονάρα σας, αναλόγως το υλικό της, είτε κολλώντας με ειδική κόλλα τα υλικά που θέλετε, είτε ράβοντάς τα με χοντρή βελόνα, είτε απλώς δένοντας τις κορδέλες και τα υφάσματα και χρωματιστά κορδόνια.

Μπορείτε ακόμη να ανοίξετε τρεις τρύπες, σε κάθε πλευρά της, από μία στην κάθε άκρη και μία στη μέση ώστε να περάσετε το κορδόνι και την κορδέλα που θέλετε.

Από πάνω μετά μπορείτε να ράψετε τις χάντρες ή τα διακοσμητικά που θέλετε. Μπορείτε να αξιοποιήσετε παλιά κολιέ και βραχιόλια που έχουν φθαρεί ή τα έχετε βαρεθεί. Διαλύστε τα και χρησιμοποιήστε τα υλικά τους για να διακοσμήσετε τη σαγιονάρα σας.

Μπορείτε ακόμη να τυλίξετε και να ράψετε την κάθε πλευρά με ένα κομμάτι ύφασμα και να ράψετε πάνω σε αυτό ότι θέλετε.

Ιδέες θα βρείτε πολλές στο internet : αναζητείστε στο google τις εικόνες από χειροποίητες σαγιονάρες ή δερμάτινες σαγιονάρες και δείτε πολλά σχέδια αλλά και οδηγίες.

Εμείς σας προτείνουμε σχετικές αναρτήσεις στα : ftiaxto.gr, strigles.blogspot.gr, tvcrafts.gr, dadacreations.blogspot.gr, otinanai-otinanai.blogspot.com και m&m handicraft στο facebook.

Αυτά για σήμερα από το Δια Χειρός ....ραντεβού αύριο με το powertex ... και μη ξεχνάτε ... όλες τις πληροφορίες που σας παρουσιάζουμε καθημερινά μπορείτε να τις βρείτε και στο site του σταθμού : athina984.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
οικονομικες σαγιοναρες ειδικές με τρυπουλες, καλοκαιρινες χειροποιητες σαγιοναρες
Τυχαία Θέματα