Κόντρα στην «αρκούδα»

Στην Ρωσία κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αγωνιστεί στις 18:15 ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην καλύτερη τους κατάσταση από την αρχή της σεζόν καθώς έρχονται από πολύ σημαντικές νίκες με Παναθηναϊκό, Εφές και Κολοσσό, ενώ το Σάββατο προκρίθηκαν και

στον τελικό του Κυπέλλου. Για την σημερινή αναμέτρηση η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν έχει κανένα άγχος καθώς μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει. Σε περίπτωση ήττας, έχει την ευκαιρία με νίκη στο ΣΕΦ την άλλη εβδομάδα επί της Γαλατασαράι να προκριθεί στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, ενώ σε περίπτωση νίκης θα έχει πετύχει υπέρβαση και θα έχει ελπίδες για την πρώτη θέση. Όσον αφορά την ΤΣΣΚΑ, σε περίπτωση νίκης προκρίνεται και μαθηματικά στην 8άδα εξασφαλίζοντας και σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του ομίλου.

Αγωνιστικά, ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κέσελ, Πρίντεζη και Λο που δεν ταξίδεψαν στη Ρωσία, με τους Παπαδόπουλο, Πελεκάνο και Κατσίβελη να επιστρέφουν μετά από καιρό στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού. Από την άλλη ο Γιόνας Καζλάουσκας λογικά δεν θα έχει στην διάθεση του μόνο τον Βίκτορ Κριάπα που είναι αμφίβολος. Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ΤΣΣΚΑ είχε περάσει με 78-86 από το ΣΕΦ.


Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:


ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός 18:15
Μπιλμπάο-Σιένα 20:00
Γαλατάσαραϊ-Αναντολού Εφές 20:30

Keywords
Τυχαία Θέματα