«Κούρεμα» 30' στην Τελετή Εναρξης!

Οι φόβοι για την ασφάλεια «ροκανίζουν» κατά μισή ώρα την προγραμματισμένη Τελετή Έναρξης των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου που θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές επιθυμούν να συντομεύσουν τη διαδικασία, καθώς δεν θέλουν να ξεπεράσει σε διάρκεια τις 3,5 ώρες, προκειμένου οι 80.000 θεατές που θα κατακλύσουν το Ολυμπιακό
Στάδιο του Λονδίνου, να μπορούν να αποχωρήσουν το αργότερο μέχρι 2.30πμ.
Ετσι, από το "Wonder of Isles", όπως αποκαλείται το σόου που έχει ετοιμάσει ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Ντάνι Μπόιλ, θα περικοπεί ένα κομμάτι που περιελάμβανε ακροβατικά με ποδήλατα, ενώ και κάποιες άλλες σκηνές συμπιέσθηκαν, ώστε να μειωθεί η χρονική διάρκεια της τελετής.

Ο γνωστός καλλιτεχνικός διευθυντής ωστόσο δήλωσε κάθετα αντίθετος να κάψει μισή ώρα από το πρόγραμμα της τελετής αφού θα πρέπει να περιορίσει πολύ το καλλιτεχνικό μέρος για το οποίο έχει δουλέψει πάνω από  δυο χρόνια με τους συνεργάτες του και δεκάδες εθελοντές .
Ο Μπόιλ προετοιμάζει ένα πρόγραμμα διάρκειας περίπου 90΄το οποίο θα προηγηθεί της παρέλασης των 204 αποστολών που μετέχουν και η οποία τουλάχιστον χρονικά είναι αδιαπραγμάτευτη.     
Keywords
Τυχαία Θέματα