Κύπελλο Ελλάδας- 4η φάση

Τα δύο πρώτα «εισιτήρια» για την 8άδα του Κυπέλλου Ελλάδας αναζητούν σήμερα τους κατόχους τους, καθώς στα Χανιά ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και στην Τρίπολη ο Αστέρας τον Ολυμπιακό Βόλου.

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός (17:00)

Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο,
καθώς στο πρώτο ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο είχε επικρατήσει 2-1 του Πλατανιά. Ωστόσο, το εκτός έδρας τέρμα των Κρητικών δίνει μεγάλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, μιας και όλα είναι ανοικτά.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον Άγγελο Αναστασιάδη να υπολογίζει σε 21 ποδοσφαιριστές, εκτός των Ουντόζι, Ντόε, Ουκάρ, Αρότσα και Παληγεώργου, που θεωρούνται κοντά στην έξοδο, αλλά και τον τραυματία Αγκιλέρα.

Στον Παναθηναϊκό, ο Γιοχέι Καζιγιάμα αποτελεί το νέο «πρόσωπο», καθώς ο Ιάπωνας απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής μετά τη φυγή του Λέτο. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Φορναρόλι, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς, αλλά και ο Καρνέζης λόγω ίωσης.

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (20:00)

Μπορεί το 1-1 του πρώτου αγώνα να αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση για Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, οι Αρκάδες είναι αυτοί που έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην διάθεση του Σάκη Τσιώλη για την αναμέτρηση βρίσκεται και ο Χουάν Κάφα, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Τρίπολης.

Από την άλλη, οι Βολιώτες με πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή, μια και εκτός έμειναν οι: Γκίτκος, Γόγολος, Κατσιαρός, Πινδώνης, Μπολάτι, Γιενγκά, Μπρέσκα, Κωστούλας, Σολάκης και Ογκουνσότο.
Keywords
Τυχαία Θέματα