Λαχανικά επικίνδυνα για την υγεία μας

Λαχανικά που βρίσκονται στο καθημερινό μας τραπέζι, τείνουν να γίνουν επικίνδυνα για την υγεία μας, καθώς ποτίζονται με νερό μολυσμένο από χρώμιο και νικέλιο. Σύμφωνα με μελέτη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, ειδικά τα καρότα και το κρεμμύδι, συγκρατούν ιδιαιτέρως, τα επικίνδυνα μέταλλα. Ο επικεφαλής της μελέτης, ερευνητής του εργαστηρίου Χημείας Τροφίμων, Γιάννης Ζαμπετάκης, μίλησε στον ΑΘΗΝΑ 9,84 και τη Φωτεινή Κοκκινάκη.
Keywords
Αναζητήσεις
φωτεινη κοκκινακη 9 84
Τυχαία Θέματα