Μαραθώνιος ... τοκετού

Η Αμερικανίδα Άμπερ Μίλερ επτά ώρες μετά τον τερματισμό της στον μαραθώνιο του Σικάγο, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. «Ήταν η μεγαλύτερη ημέρα της ζωής μου», δήλωσε στην εφημερίδα «Daily Herald», η 27χρονη Μίλερ.«Είχα σκοπό να τρέξω για μισή ώρα και να περπατήσω μέχρι το υπόλοιπο του τερματισμού».

Η Μίλερ μετά τον αγώνα αποφάσισε να το γιορτάσει με τον άντρα της, Τζο, πηγαίνοντας για φαγητό. «Λίγο μετά τον τερματισμό οι συσπάσεις άρχισαν να γίνονται έντονες. Κατάλαβα τι συμβαίνει, πήρα ένα σάντουϊτς και πήγα στο νοσοκομείο», δήλωσε η Αμερικανίδα.

Η Μίλερ έλαβε μέρος στον Μαραθώνιο, ενώ ήταν έγκυος 39 εβδομάδων και αφού είχε πάρει την άδεια του ιατρού της. Μοναδική συμβουλή που της έδωσε αυτός ήταν να μην τρέχει και να καλύψει όση απόσταση αντέξει.Τελικά, τερμάτισε σε έξι ώρες και 25 λεπτά -πολύ πιο αργά από τις προηγούμενες επτά μαραθωνίους της- και μετά από επτά ώρες έφερε στον κόσμο την κόρη της, βάρους 3,5 κιλών.

Για την Μίλερ αυτό είναι το δεύτερο παιδί της. Μάλιστα και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, στον γιό της Κάλεμπ, έτρεχε σε μαραθώνιους αλλά ποτέ τόσο κοντά στον τοκετό. Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανίδας, η ίδια αλλά και το μωρό είναι απόλυτα υγιείς.

Η 27χρονη είχε κρατήσει τους γιατρούς της ενήμερους για τα σχέδια άσκησής της ενώ ήταν έγκυος, οι οποίοι μάλιστα δεν είχαν καμία αντίρρηση να συμετάσχει στον μαραθώνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα