Μαθήματα για «αιώνιους» στο Γκούντισον Παρκ

Το «Γκούντισον Παρκ» απέδωσε φόρο τιμής στα 96 θύματα του Χίλσμπορο, παραδίδοντας μαθήματα ανθρωπιάς και ποδοσφαίρου στους απανταχού στον πλανήτη «αιώνιους» εχθρούς.  Φόρος τιμής για τους «96» στο «Γκούντισον Παρκ»

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης, από τα μάτριξ του «Γκούντισον Παρκ» πέρασαν οι φωτογραφίες και των 96 θυμάτων του Χίλσμπορο, προκειμένου κανένας τους να μην λησμονηθεί. «Justice for the 96, Merseyside United», έγραψε χαρακτηριστικά ο πίνακας το γηπέδου.

Ητανένας εξαιρετικός τρόπος προκειμένου να τιμηθούν οι αδικοχαμένοι αυτοί άνθρωποι
με άπαντες τους οπαδούς (σ.σ. ανάμεσά τους και ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον) να χειροκροτούν θερμά σε μια μοναδική και ξεχωριστή στιγμή που συγκίνησε όλους όσους την έζησαν...

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Κέβιν Μιραλάς προηγήθηκε δύο φορές, ωστόσο ισοφαρίστηκε ισάριθμες., χάνοντας έτσι την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην 2η θέση μαζί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στους 9 βαθμούς.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 15' ο Μπέινς, για να ισοφαρίσει στο 49' ο Μπα για τους φιλοξενούμενους. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα (88') ο Ανισέμπε φάνηκε να χαρίζει τη νίκη στην Εβερτον κάνοντας το 2-1.
Ωστόσο οι «ανθρακωρύχοι» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με σκόρερ και πάλι τον Μπα (στο 90'), ισοφάρισαν σε 2-2, με τη Νιούκαστλ να παίρνει έναν βαθμό (σ.σ. φτάνοντας τους 5) που φαινόταν ανέλπιστος.

Οσον αφορά τον Μιραλάς, αγωνίστηκε για 83 λεπτά και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Νέισμιθ, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Απόστολος Βέλλιος.
Keywords
Τυχαία Θέματα