Με στόχο τα δύο στα δύο

Στο ολοκαίνουριο «Arena Armeec» της Σόφιας ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ με στόχο το δύο στα δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ του βόλεϊ ανδρών.Στην πρεμιέρα του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ ο Ηρακλής κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί επικρατώντας στην κατάμεστη Μίκρα της Νόλικο Μασέικ με 3-2. Η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής θα φιλοξενηθεί από την ΤΣΣΚΑ

Σόφιας στο ολοκαίνουριο «Arena Armeec» έχοντας φυσικά ως στόχο να κάνει το δύο στα δύο.

Το νεόκτιστο κλειστό χωρητικότητας 12.500 θα ανοίξει τις πύλες του για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση, καθώς μόνο δύο φιλικά της Εθνικής Βουλγαρίας έχουν διεξαχθεί εκεί και όπως είναι φυσικό αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου.

Αυτό όμως δεν φοβίζει τον Ηρακλή που βρίσκεται στην Βουλγαρία και ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι. Εκτός αποστολής από την αναμέτρηση της Τρίτης έμειναν οι Χαραλαμπίδης και Δ. Εφραιμίδης ενώ από τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο λίμπερο Σαλπάροφ.

«Ο τεχνικός του Ηρακλή Σωτήρης Δρίκος μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του «γηραιού»: «Παίζουμε με μία ομάδα που αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και νέων, ταλαντούχων αθλητών. Η έδρα τους είναι καυτή με φιλάθλους πολύ φανατισμένους. Για μας το τεστ είναι σε δύο επίπεδα. Το πώς θα διαχειριστούμε το παιχνίδι αγωνιστικά αλλά και το πώς θα διαχειριστούμε και την πίεση που θα ασκήσει ο κόσμος της ΤΣΣΚΑ».

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Αλεκσάνταρ Ποπόφ, μίλησε για σεβασμό προς τον Ηρακλή και την ιστορία του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σεβόμαστε τον Ηρακλή και την ιστορία του. Οι παίκτες μου θα τα δώσουν όλα για να δώσουν χαρά στους φιλάθλους μας».

Το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ:

Βλάντισλαβ Αλεκσάντροφ ακραίος
Φερνάντες Ολιβέιρα Καρβάλιο διαγώνιος
Βέσελιν Ίλιεφ ακραίος
Σβέτοζαρ Ιβάνοφ κεντρικός
Εβγένι Ιβάνοφ κεντρικός
Νικολάι Ιβάνοφ πασαδόρος
Βέλιζαρ Κιόσεφ ακραίος
Ιβάν Κράτσεφ διαγώνιος
Γκεόργκι Μάντσεφ πασαδόρος
Εμίλιαν Μίρτσεφ διαγώνιος
Αντρέι Νικόλοφ κεντρικός
Ντάνιελ Πέεφ λίμπερο
Στόγιαν Σάμουνεφ κεντρικός
Γκεόργκι Σεγκάνοφ ακραίος
Ιβάιλο Στεφάνοφ ακραίος
Άντον Βασίλιεφ λίμπερο
Προπονητής: Αλεκσάνταρ Ποπόφ

Keywords
Τυχαία Θέματα