Μέτωπο στον λαϊκισμό

Επίθεση σε όσους μιλούν για «στρατόπεδα μνημονιακών και αντιμνημονιακών» και ασκούν λαϊκίστικη μικροκομματική πολιτική εξαπέλυσε ο Ευ. Βενιζέλος, μιλώντας στη συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής του Κινήματος. Η πρόκληση πλέον είναι η εθνική ενότητα, η κοινωνική συνοχή, αλλά και το πώς θα διαμορφωθούν πολιτικές, ώστε η χώρα να περάσει από την ύφεση στην ανάπτυξη ειπε ο κ. Βενιζέλος
και προσθεσε: «Το τεκμήριο αθωότητας»έχει χαθεί για όλους  ωστόσο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αντιστρέψει το «τεκμήριο ενοχής», που περιβάλλει το πολιτικό σύστημα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέκρινε την ΝΔ για «παροξυσμό λαϊκισμού, ιδίως μετά την 18η Μαρτίου, οπότε ένιωσε ότι αλλάζουν οι συσχετισμοί δυνάμεων» και ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα μέτρων, στα οποία η ΝΔ ασκεί αντιπολίτευση, ενώ τα έχει συνυπογράψει ο κ. Σαμαράς και τα έχουν ψηφίσει οι βουλευτές της ΝΔ, στη Βουλή.

Επίσης, ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε  την παραδοσιακή Αριστερά και την υπερσυντηρητική ακραία αντιπολίτευση, ότι δεν έχουν να προτείνουν καμία ρεαλιστική και υπεύθυνη λύση εξόδου από την κρίση και σημείωσε ότι «αυτό το αντιλαμβάνονται και όσοι τους ακολουθούν, είτε από επιλογή, είτε από αδράνεια».
Keywords
Τυχαία Θέματα