Μηδενική αύξηση

Μηδενική αύξηση στα δημοτικά τέλη και μείωση έως και 20% στα τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων στις Δυτικές συνοικίες καθώς και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων.

Εν τω μεταξύ, σε αγώνα δρόμου για να μην χρεοκοπήσει ο Δήμος Αθηναίων, έχει αποδυθεί ο Γιώργος Καμίνης, όπως δήλωσε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

«Το πρόβλημα», όπως είπε, «έγκειται στο γεγονός ότι η Κυβέρνηση δεν έχει αποδώσει στους Δήμους τα χρήματα που τους χρωστά, για το τρέχον έτος».

Ο κ. Καμίνης χαρακτήρισε ως προχειρότητες

την κατάσταση που επικρατεί για την απόδοση των παρακρατημένων κεντρικών αυτοτελών πόρων στην Αυτοδιοίκηση από την πλευρά της Κυβέρνησης και ζήτησε τη συμπαράσταση της πλειοψηφίας για την προσπάθεια που καταβάλλεται.

Αναφερόμενος στον στολισμό της πόλης, ο κ. Καμίνης είπε ότι, λόγω της οικονομικής κρίσης θα γίνει αποκλειστικά από τις υπηρεσίες του Δήμου, δεν θα στηθεί χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος, αλλά θα στολιστούν τα υπάρχοντα δέντρα της πόλης, την καλαισθησία των οποίων θα φροντίσει η Σχολή Καλών Τεχνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα