Να "δαγκώσει" την αρκούδα

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει δύσκολη αποστολή, αλλά είναι αποφασισμένος να κάνει το break στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ξεκινώντας από σήμερα στις 7 μ.μ.-Novasports 2.

Οι πράσινοι θα επιδιώξουν να αιφνιδιάσουν και να «σπάσουν» το πλεονέκτημα της έδρας που έχει η ΤΣΣΚΑ από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Η αποστολή τους απέναντι στην ρωσική «αρκούδα» μόνο εύκολη δεν είναι,

αλλά στον Παναθηναϊκό έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις.
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία, η ομάδα του πάει στις πρώτες μάχες επί ρωσικού εδάφους με όλα της τα «όπλα», περιμένοντας και από τους παίκτες του ν' ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αποψινό παιχνίδι, χωρίς να σκέφτονται τον δεύτερο προημιτελικό.

Για τον Ετόρε Μεσίνα και την ΤΣΣΚΑ, τα πράγματα δεν είναι το ίδιο ευχάριστα. Ο ιταλός κόουτς θα δει την ομάδα του να παίζει χωρίς ένα από τα πιο πολύτιμα φετινά εργαλεία της, τον Μίλος Τεόντοσιτς που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν θα είναι έτοιμος για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, ενώ υπάρχει ερωτηματικό και για τη συνέχεια.


Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χοσέ Ραμόν Γκαρθία Ορτίθ (Ισπανία), Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία).

Keywords
Τυχαία Θέματα