Νέα εθνική Ελλάδας... γεία σου

Με γκολ του Χοσέ Χολέμπας (29΄) η Εθνική Ελλάδας, πέρασε απο το Δουβλίνο. Επικράτησε της Ιρλανδίας με 1-0 και σκόρπισε χαμόγελα με το... ανανεωμένο προφίλ της, σε ένα φιλικό ματς που "ντεμπουτάρισαν" δύο νέοι παίκτες. Ταχτσίδης και Σταφυλίδης ήταν στην ερχική 11άδα του Φερνάντο Σάντος και τα πήγαν περίφημα. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για την εθνική μας ομάδα, μέσα στο 2012. Στο ξεκίνημα του αγώνα, η Ιρλανδία μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο
και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.Στο 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με την κεφαλιά του Κοξ που πέρασε άουτ.Η Εθνική ομάδα έμοιαζε να είναι εκτός ρυθμού στα πρώτα λεπτά αλλά μετά το 20ο λεπτό, ανέβασε την απόδοση της.
Στο 23ο λεπτό μάλιστα η ομάδα του Φερνάντο Σάντος απείλησε για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία με το σουτ του Νίνη έξω από την περιοχή, το οποίο απομάκρυνε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ιρλανδίας. Στο 29ο λεπτό ωστόσο μετά από άψογο συνδυασμό των Μήτρογλου-Σαμαρά-Χολέμπας, ο τελευταίος με εξαιρετικό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας, δίνοντας το προβάδισμα  στην Εθνική ομάδα.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά και από το τέρμα που σημείωσε, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν χρειάστηκε μία εξαιρετική επέμβαση από τον Καρνέζη στο σουτ του Μπρέιντι για να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φερνάντο Σάντος προχώρησε σε αλλαγές με την είσοδο αρχικά των Σαλπιγγίδη,Αθανασιάδη και Φορτούνη και των Βύντρα, Μανιάτη στην συνέχεια, προκειμένου να δοκιμάσει και άλλα πρόσωπα.
Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, η Ιρλανδία προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Καρνέζη με την ελληνική ομάδα να αμύνεται.Το σκηνικό αυτό διατηρήθηκε και στο επόμενο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει μετά το 75ο λεπτό και τη "γαλανόλευκη" να μην δυσκολεύεται για να κρατήσει το υπέρ της σκορ έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ(Τ.Τραπατόνι):Φoρντ,Κόλεμαν,Οσέι,Κλαρκ,Γουόρντ,Μπρέιντι,ΜακΚάρθι,Γουΐλαν,ΜακΚλιν,Κοξ,Λονγκ.
ΑΛΛΑΓΕΣ:32 Άντριους αντί Γουίλαν,46 Ντόιλ αντί Λονγκ, 46 Χούλαχαν αντί Μπρέιντι,60 Κίοχ αντί Κοξ,70 Μέιλερ αντί ΜακΚάρθι

ΕΛΛΑΔΑ(Φ.Σάντος):Καρνέζης,Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Κ.Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Ταχτσίδης,Νίνης, Χολέμπας, Μήτρογλου,Σαμαράς
ΑΛΛΑΓΕΣ:46 Σαλπιγγίδης αντί Σαμαρά,46 Φορτούνης αντί Χολέμπας, 46 Αθανασιάδης αντί Μήτρογλου,59 Βύντρα αντί Νίνη, Μανιάτης αντί Τοροσίδη,81 Σπυρόπουλος αντί Σταφυλίδη.
Keywords
Τυχαία Θέματα