Ντοκιμαντέρ για τον Μάρλεϊ

Ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για την ζωή του Μπομπ Μάρλεϊ πρόκεται να βγει σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες, φέρνοντας στο φως άγνωστες πτυχές της ζωής του Τζαμαικανού μύθου. video

Ο σκηνοθέτης Κέβιν Μακ Ντόναλντ (Kevin McDonald) αφού ατύχησε με το ντοκιμαντέρ για τον Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) γιατί δεν συμφώνησε με την εταιρία στα τελικά μοντάζ, τώρα κατάφερε να ολοκληρώσει εκείνο για τον πρωτοστάτη της ρέγγε. Το φιλμ

«Marley» σε παραγωγή της Magnolia Pictures και με διάρκεια δύο ώρες και 24 λεπτά, απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας την 4η Απριλίου και θα συνοδεύεται από bonus υλικό.

Ο γνωστός σκηνοθέτης έψαξε στοιχεία , συνάντησε ανθρώπους, έτσι ώστε να πει την ιστορία με λεπτομέρειες, από το μικρό τζαμαϊκανό χωριό όπου μεγάλωσε έως το τέλος, το 1981, όταν πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 36 ετών.
Ο πρώτος που μίλησε ήταν ο Μπανι Λίβινγκτον, ο επιζών της αρχικής μπάντας των Wailers του Μάρλεϊ. Αν και ήθελε στην αρχή ένα εκατομμύριο λίρες για να μιλήσει για τον πασίγνωστο καλλιτέχνη της ρέγκε, τελικά συμβιβάστηκε με κάτι λιγότερο.

Το ντοκιμαντέρ εξέπληξε ακόμα και τα παιδιά του «θρύλου» της ρέγκε, τα οποία 31 χρόνια μετά τον θάνατοτου πατέρα τους, δήλωσαν ότι έμαθαν άγνωστες λεπτομέρειες για την ζωή του.      

Αν και δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία προβολής στην Ελλάδα, στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες το ντοκιμαντέρ προβάλλετε από εχθές, 20 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντοκιμαντέρ, Μάρλεϊ,ntokimanter, marlei