Ο Αλ. Μητρόπουλος στον ΑΘΗΝΑ984

Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Αλέξανδρος Μητρόπουλος, μίλησε στις 5/7 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Άρη Τόλιο. Μεταξύ άλλων, είπε:
Δημοσιογράφος: Αν σας ζητήσει η Τρόικα να συναντηθείτε για να συζητήσετε, να διερευνηθούν οι προθέσεις, θα πάτε;

Α. Μητρόπουλος: «Ποιες προθέσεις να διερευνηθούν; Αυτές που - ενόψει της συνόδου κορυφής-  αποπνέουν οι επιστολές Σαμαρά -ο οποίος τα δίνει όλα και  οικειοποιείται ως ιδιοκτησία
του το πρόγραμμα;
Το πρόγραμμα που έκαναν οι τρεις της συγκυβέρνησης , που κι εμείς είπαμε, "κάτι μπορούν και θέλουν να κάνουν" ή τα 18 προεκλογικά  σημεία του κ. Σαμαρά, τα 7 του κ. Κουβέλη και τα 6 του κ.  Βενιζέλου, τι έγινε, τα κατάπιαν;».

Δημοσιογράφος: Ο κ. Τσίπρας όμως είπε ότι η άνοδος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α μπορεί να είναι ένα διαπραγματευτικό ατού για τη κυβέρνηση,κάτι  που σημαίνει ότι  δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσετε κατ ανάγκη μαζί τους. Γιατί λέτε όχι;

Α. Μητρόπουλος: «Σωστά είπε ο κ. Τσίπρας, αλλά αυτό θα είναι ισχυρό όπλο στα χέρια μιας συνεπούς, αντιμνημονιακής επαναδιαπραγμάτευσης και μιας αντιμνημονιακής πολιτικής, στο στίγμα που έδωσε ο περήφανος λαός,ανεξάρτητα του τι  επέλεξε.... Την επιστολή που απέστειλε, όταν επαναδιαπραγματεύονταν για τα συμφέροντα του νότου ο Μόντι, με κομιστή τον αρχηγό μας, την εγκρίνουν άραγε οι συνέλληνες;».  
 

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Keywords
Τυχαία Θέματα