Ο Δ. Καιρίδης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο βουλευτής του ΠαΣοΚ, Δημήτρης Καρύδης, μίλησε στις 13/2 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη. Για τη νέα δανειακή σύμβαση, μεταξύ άλλων είπε:

«Η Τρόικα προσπάθησε, στην ουσία, όχι να δει κυρίως τα θέματα της ανταγωνιστικότητας -ως επικαλούνται-, αλλά κυρίως
να εφαρμόσει ένα διαφορετικό εργασιακό μοντέλο και ιδιαίτερα στον ιδιωτικό τομέα -δεν μιλάμε για τον δημόσιο, που εκεί χρειάζονται να γίνουν ουσιαστικές και σοβαρές αλλαγές- που, εν πάση περιπτώσει, και μας πάει πολλά χρόνια πίσω και βαλκανοποιεί τη χώρα».

Και συνέχισε: «Υπερψήφισα επί της αρχής, γιατί δεν ήθελα ούτε η χώρα να βυθιστεί στο χάος, ούτε να χαθούν τα πάντα...».

Σε άλλο σημείο είπε: «Πιστεύω ότι χτες στο ΠαΣοΚ και στη Νέα Δημοκρατία και με τη στάση που υπήρξε εντός του Κοινοβουλίου, ακόμα και με όλες αυτές τις συμμορίες που κατέκαψαν την Αθήνα, έχουμε μια νέα πραγματικότητα... Αυτό παραπέμπει στο ότι πρέπει το πολιτικό σκηνικό να αναδιαταχθεί και μέσα σε αυτό, πάνω από όλα, πρέπει να αλλάξει το ΠαΣοΚ... Από μικρό παιδί είμαι στο ΠαΣοΚ και θα δώσω τη μάχη μου στο ΠαΣοΚ... Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν το ΠαΣοΚ μέσα σε αυτά τα αδιέξοδα που δημιουργούνται να επιστρέψει ξανά στην κοινωνία και να πιάσει το σφυγμό της. Η νέα ηγεσία μας πρέπει να πιάσει αυτό το μήνυμα».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα