Ο Γ. Καμίνης στον Α984

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Αθήνα και στις προτεραιότητες που θέτει η Δημοτική Αρχή. αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στην εκπομπή «Αθήνα Σήμερα» με τη Νόνη Καραγιάννη.

«Αυτές τις μέρες μαζέψαμε 5.000 τόνους σκουπιδιών, τους μισούς από όσους είχαν συσσωρευθεί στους δρόμους της Αθήνας, και ως το πρωί της Τετάρτης θα έχουμε επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς» δήλωσε στον Αθήνα

9.84 ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Αναφερόμενος στις διαδηλώσεις στο κέντρο της πόλης, ο κ. Καμίνης ανέφερε πως η συμβουλευτική επιτροπή που έχει συσταθεί για σχέδιο εναλλακτικών τρόπων κινητοποιήσεων έχει σχεδόν ολοκληρώσει το έργο της.  «Μέσα στο Νοέμβριο», τόνισε, «θα ανακοινώσουμε το πρόπλασμα σχεδίου νόμου, το οποίο θα παραδώσουμε στα κόμματα».

Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πρώτα θέματα στην ατζέντα του δήμου είναι η φωταγώγηση της πόλης και η αντιμετώπιση του παραεμπορίου, αναφέροντας ως δύο σημεία με τα μεγαλύτερα προβλήματα την Ακαδημίας και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και ζητώντας μόνιμη αστυνομική παρουσία εκεί, καθώς - όπως είπε - έχουν διεξαχθεί μάχες και μάλιστα με τραυματίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα