Ο Κυρ. Μητσοτάκης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Αθήνας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε στις 26/04 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Άρη Τόλιο.

Μεταξύ άλλων, είπε:

* Για τα κέντρα υποδοχής μεταναστών:

«Ας βάλουμε μπροστά ένα πλάνο, να έχουμε αυτά τα κέντρα μέσα σε έξι μήνες και να μην πάμε άρον - άρον να ανοίξουμε ένα κέντρο, να πάμε 200 ανθρώπους μέσα, για να πει ο κ. Χρυσοχοΐδης ότι "έκανα το κομμάτι μου και δρομολόγησα μια διαδικασία". Υπάρχει ουσιαστική επικοινωνιακή διαχείριση από τον κ.
Χρυσοχοΐδη...».

* Για την προεκλογική εκστρατεία του Μ. Χρυσοχοΐδη:

«Υπάρχει και ένα άλλο θέμα το οποίο θέλω να το θίξω. Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν είναι υπηρεσιακός υπουργός Δημόσιας Τάξης και πολιτεύεται αυτή την στιγμή στη Β' Αθηνών. Όπου πηγαίνει, πηγαίνει και μιλάει με πέντε κλούβες ΜΑΤ δίπλα του. Και αυτό είναι απαράδεχτο. Θέλω να το στηλιτεύσω δημόσια. Δεν είναι δυνατόν να επωμίζεται ο Έλληνας φορολογούμενος το κόστος της προεκλογικής εκστρατείας».

Δημοσιογράφος: Είναι στη λογική της Νέας Δημοκρατίας ότι το κέντρο μπορεί να γίνει στην Αμυγδαλέζα ή το απορρίπτετε;

Κ. Μητσοτάκης: «Έχω την εντύπωση ότι υπήρχε μια πολιτική συμφωνία για τον συγκεκριμένο χώρο, αλλά δεν το γνωρίζω με λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να σας απαντήσω αυτή την στιγμή, αν υπήρχε συμφωνία για την συγκεκριμένη χωροθέτηση. Η Νέα Δημοκρατία έχει συμφωνήσει και έχει προσυπογράψει την πολιτική κέντρων υποδοχής μεταναστών...».

* Για debate:

«Δεν είμαι καθόλου αρνητικός. Συμφωνώ να γίνει και μακάρι και η διακομματική -εξ όσων γνωρίζω συνεδριάζει σήμερα-, μακάρι να γίνει κι ένα και δύο debate. Θα ήθελα να δω κι ένα debate μεταξύ του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου και, ενδεχομένως, ένα debate μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών».

* Για την παρέμβαση Κ. Καραμανλή:

«Από την στιγμή που ο τέως πρωθυπουργός επιλέξει να αρχίσει να μιλάει -και νομίζω ότι η δήλωσή του αυτό σηματοδοτεί-, πιστεύω ότι θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει και για τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του και να κάνει και ο ίδιος -εφόσον το κρίνει-, μια ειλικρινή αυτοκριτική, την οποία το κόμμα, πάντως, μετά βεβαιότητος, την έχει κάνει... Θεωρώ λογικό ότι ο τέως πρωθυπουργός αυτή την στιγμή, συστρατεύεται σε έναν αγώνα τον οποίο κάνει η παράταξη».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα