Ο Μαδούρο στο twitter

Ο εκτελών χρέη προέδρου της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο, εγκαινίασε χθες το λογαριασμό του στο Twitter, με την ελπίδα να «καταλάβει το έδαφος» που απελευθερώθηκε από τον μέντορά του Ούγκο Τσάβες.

Η κίνηση Μαδούρο ήρθες την ίδια ημέρα που η δημόσια τηλεόραση ξεκίνησε την επανάληψη του «Hello President », της περίφημης τηλεοπτικής
εκπομπής του αείμνηστου προέδρου Τσάβες .

Σε λίγες ώρες ο Μαδούρο συγκέντρωσε περίπου 150.000 followers στο κοινωνικό δίκτυο, μεταδίδοντας τις δεσμεύσεις του Τσάβες, ο οποίος πέθανε στις 5 Μαρτίου από καρκίνο, και προαναγγέλλοντας τη δική του νίκη, στις προεδρικές εκλογές της 14ης Απριλίου.

«Εγώ, ο Νίκολας Μαδούρο , γιος του Τσάβες, θα κάνω ότι έχω ορκιστεί, στον Κομμαντάντε. Έβαλα όλες μου τις δυνάμεις για να εδραιωθεί ο σοσιαλισμός!» ανέφερε στο μήνυμα που δημοσιεύτηκε από τον κάτοχο του λογαριασμού @ NicolasMaduro. Ο Μαδούρο έχει επίσης λογαριασμούς στο Facebook στην ιστοσελίδα YouTube, και ένα blog στο διαδίκτυο.

Ο προκάτοχος του Ούγκο Τσάβες, ο οποίος προήδρευσε της χώρας από το 1999, ήταν μεγάλος θαυμαστής του Twitter με περισσότερους από τέσσερα εκατομμύρια followers.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα