Ο Ν. Μυλωνάς στον ΑΘΗΝΑ984

Ο υποψήφιος με τους Οικολόγους Πράσινους στην Α' Αθήνας, Νίκος Μυλωνάς, μίλησε στις 08/06 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη.

Μεταξύ άλλων, είπε:

* Για το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή:

«Πιστεύω ότι πρέπει η δικαιοσύνη να κινηθεί και να εξετάσει κάθε περίπτωση σχετική με αυτό. Δηλαδή και ο Άρειος Πάγος να κάνει τις απαραίτητες έρευνες, για να δει κατά πόσο αυτό το
μόρφωμα έχει το δικαίωμα να πάρει μέρος στις εκλογές ή όχι».

* Για την απουσία των Οικολόγων Πράσινων από τη Βουλή:

«Θεωρώ ότι οι ψύχραιμες φωνές δεν είναι και πολύ του συρμού τον τελευταίο καιρό. Αντιθέτως, οι κραυγές, τα απλοϊκά συνθήματα και οι δημαγωγίες φαίνεται ότι βρίσκουν πολύ εύφορο έδαφος και βρίσκουν ανταπόκριση στον κόσμο. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να πείσουμε την ελληνική κοινωνία για τις απόψεις μας και για όλα αυτά που προτείνουμε».

* Για το δίλημμα «ευρώ η δραχμή»:

«Είναι υπαρκτό, ανησυχούμε πάρα πολύ και η δική μας τοποθέτηση είναι ότι πρέπει να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ. Και όλες οι προτάσεις μας είναι σχετικές με αυτό».

* Για επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου:

«Έχουμε κάνει πολύ συγκεκριμένες προτάσεις και προς τα άλλα κόμματα, για να συνεννοηθούμε και να βρούμε κάποιες συγκλίσεις για την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου. Σε μια κατεύθυνση πολύ πιο δίκαια, που δεν θα αφορά οριζόντια όλους τους πολίτες».

* Για το έαν η τήρηση της δανειακής σύμβασης είναι προϋπόθεση για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη:

«Πρέπει να επαναδιαπραγματευτούμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας... Σε όλες τις συνεννοήσεις υπάρχουν δύο μέρη. Οπότε εμείς προτείνουμε αυτό και συνεννοούμαστε με την άλλη πλευρά, για να βρούμε το κοινό σημείο για να προχωρήσουμε».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα