Ο Π. Καρβούνης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Πάνος Καρβούνης, μίλησε στις 30/7 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Άρη Τόλιο.

Μεταξύ άλλων, είπε:

«Αυτή την στιγμή, για να υπάρξει επιμήκυνση οι εταίροι θα πρέπει να μας δώσουν περισσότερα λεφτά. Αναλόγως του χρονικού διαστήματος. Αν πάμε δηλαδή σε επιμήκυνση

διετίας, θα πρέπει να μας δώσουν -κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες- 50 δις ευρώ επιπλέον. Είναι τεράστιο ποσόν το οποίο θα πρέπει να εγκριθεί από τα εθνικά  Κοινοβούλια των χωρών που θα μας το δανείσουν. Και θα πρέπει  να πεισθούν οι φορολογούμενοι. Αυτό λοιπόν που μας στέλνουν ως  μήνυμα είναι ότι για να τους πείσουμε πρέπει και εσείς οι Έλληνες να δείξετε ότι κάνετε αυτά τα οποία έχετε υποσχεθεί. Διαφορετικά τα Κοινοβούλια μας θα απορρίψουν το αίτημα...  Το θέμα της επιμήκυνσης θα πρέπει να τεθεί, αφής στιγμής έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε τις δεσμεύσεις μας. Για το λόγο αυτό άλλωστε, παραμένει η τρόικα επί τόσο διάστημα στη χώρα μας. Προκειμένου να προσπαθήσει -νομίζω- να καταρτίσει  μιαν έκθεση θετική για την επόμενη δόση η οποία είναι άνω των 30 δις ευρώ».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα