«Ο ΠΑΟ μας θα νικά και τους Καλόπουλους»!

Ο Βλάσης Τσάκας, εκπρόσωπος του Σαουδάραβα πρίγκηπα Σουλτάν Μπιν Νασέρ Μπιν Αμπντούλ Ραμχάν αλ Σαούντ μίλησε στον "ΑΘΗΝΑ 9.84" και τη Δέσποινα Μπαρδάκου.
Πόσο κοντά βρίσκεται η οριστική συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών του Παναθηναϊκού στον πρίγκιπα;

Πάμε στην αύξηση της 4ης Νοεμβρίου, ολοκληρώνεται ο έλεγχος μέχρι 15-20 του μήνα, καταθέτουμε το αντίτιμο των δέκα πέντε εκατομμυρίων

γίνεται η μεταβίβαση των μετοχών αλλάζει το διοικητικό συμβούλιο. Είναι νομικές και τυπικές διαδικασίες που θες δεν θες τις ακολουθείς.

Κύριε Τσάκα κοιτώντας πίσω, την όλη προσπάθεια που έχετε κάνει μέχρι τώρα, πιστεύετε ότι όλα έγιναν σωστά; Υπήρξαν κατά τη γνώμη σας λάθη στη διαδρομή;

Εάν δεν κάνεις λάθη, δεν φτάνεις ποτέ εκεί που θέλεις να φτάσεις. Και βέβαια έγιναν λάθη, παραλείψεις, αλλά όλα ήταν στο πλαίσιο μιας τιτάνιας προσπάθειας γιατί, αν και είχαμε προβλέψει αρκετά, δεν είχαμε προβλέψει πόση σκόνη θα σήκωνε όλο αυτό το deal. Αυτό μας αιφνιδίασε λίγο, αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Που σημαίνει ότι μόλις ξεκίνησε η δράση στη χώρα μας για τον πρίγκιπα. Καλά καταλάβαμε;

Ακριβώς.

Μέχρι πού κατά τη γνώμη σας μπορεί να φτάσει;

Αν χρησιμοποιήσω για άλλη μία φορά τη λέξη unlimited θα κατηγορηθώ για υπερβολές. Μιλήστε μας λίγο για τον χαρακτήρα, τις συνήθειες του συγκεκριμένου ανθρώπου. Είναι ένας πολύ ήρεμος νέος άνδρας, 27 μόλις χρονών, παντρεμένος με τρία παιδάκια, πολύ cool, σωστός επιχειρηματίας, διορατικός, απεγκλωβισμένος από αγκυλώσεις που έχει το καθεστώς στο οποίο ζει. Θα τα διαπιστώσετε και μόνοι σας αυτά που σας λέω μόλις έρθει με το καλό την άλλη εβδομάδα. Θα έχετε την ευκαιρία να τον βλέπετε τακτικότατα στην Ελλάδα. Από ό,τι μου έχει πει θα παρακολουθεί όλους τους αγώνες του Παναθηναϊκού.

Ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα και ποιο στυλ ποδοσφαίρου του αρέσει;

Είναι Μπαρτσελόνα. Το έχει πει από την πρώτη στιγμή. Άρα του αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού της Μπαρτσελόνας. Αυτό σημαίνει ότι του άρεσε πάρα πολύ αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Γι' αυτό το λόγο θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό το φαινόμενο που λέγεται Μπάρτσα. Όσο κι αν ακούγεται τρελό κι αρχίσουν πάλι οι Παναθηναϊκάρες να μου λένε αυτά που λένε.

Ο Ολυμπιακός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται ότι είναι μπροστά σε όλα τα θέματα. Μπορείτε να τον κοντράρετε;

Αυτή τη στιγμή όντως φαίνεται να είναι μπροστά. Σε δέκα οκτώ μήνες, που θα έχει τελειώσει και το γήπεδο, δεν θα είναι, πιστέψτε με.

Θα υπάρχει φυσική παρουσία του Παναθηναϊκού στα λεγόμενα κέντρα εξουσίας;

Είναι κάτι το οποίο εγώ δεν θα το ήθελα, με την έννοια που του δίνουμε και το προσδιορίζουμε εδώ στην Ελλάδα. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μια τέτοια ομάδα που θα κερδίζει ακόμα και τους Καλόπουλους. Δηλαδή να βάζει τέσσερα γκολ οπότε δύο να ακυρώνει και να μένουν άλλα δύο αβάντζο.

Όμως μέσα σε αυτή τη βρωμιά που ισχυρίζεστε ότι υπάρχει, παίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κοιτάξτε να δείτε

Keywords
Τυχαία Θέματα