Ο Τύπος σήμερα

Οι προεκλογικές εκστρατείεςτων κομμάτων μία εβδομάδα πριν τιςκάλπες της 17ης Ιουνίου, αλλά και τοπακέτο στήριξης των ισπανικών τραπεζών είναιτα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδατων εφημερίδων της Δευτέρας.

Αναλυτικά:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ:"«Αντάρτικο πόλεων» και δολοφονίεςακόμη και με τσεκούρια!".

Η εφημερίδα γράφει ότι"ο «αγανακτισμένος» Ιφικράτης Αμυράς,ο οποίος, στήνοντας μια τέντα στηνπλατεία Συντάγματος την περίοδο τηςδιαμαρτυρίας

των «Αγανακτισμένων»,καλούσε τους πολίτες σε ένοπλη λαϊκήεξέγερση, με μολότοφ, μαχαίρια καιτσεκούρια «τάζοντας» στους πολιτικούς«κρεμάλες», ...εμετρήθη, εζυγίσθη καιευρέθη υποψήφιος στην Α' Αθήνας, στααρχικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ της 6ηςΜαΐου".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "100 δισ ευρώπήρε ο Ραχόι".

Η εφημερίδα τονίζειότι "ενώ οι Ελληνες πολιτικοίυποθήκευσαν την Ελλάδα, κατέστρεψαντην Οικονομία, εξευτελίστηκαν οι ίδιοιβάζοντας υπογραφές για να πάρουν μετάαπό μήνες το δάνειο το οποίο κατέληξεστα χέρια των τοκογλύφων...".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Σόρος.Γιώργος. Τσίπρας" 

Η εφημερίδα γράφει "τοτρίγωνο του «διαβόλου» από Σόρος, Γιώργοκαι Τσίπρα. Τηλεκατευθυνόμενος ο αρχηγόςτου «ΣΥΡΙΖΑ» από τους «γύπες» πουεπενδύουν στην καταστροφή".

ΕΘΝΟΣ: "Όλα τα όπλαστον πόλεμο των 6 ημερών".

Η εφημερίδα σημειώνειότι "σε άγρια πόλωση εξελίσσεται ηπροεκλογική σύγκρουση, καθώς οι μονομάχοιμπήκαν στον τελευταίο γύρο της αναμέτρησης.Η προβολή μέσω Διαδικτύου ενός βίντεομε εμπρηστικά σχόλια του Ιφικράτη Αμυρά,που φέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ,στάθηκε αφορμή να πυροδοτηθεί η πολιτικήατμόσφαιρα. Στο κρίσιμο εξαήμερο πουαπομένει μέχρι να ανοίξουν οι κάλπεςτο στρατηγείο της ΝΔ επιδιώκει κλιμάκωσητων επιθέσεών του".


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "ΜεγάλοΙσραήλ, Νέα Τάξη και Αντίχριστος!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα"το 1948 με την ίδρυση του «κράτους»των Εβραίων, του Ισραήλ, ξεκίνησε ηπροσπάθεια του «εκλεκτού λαού» για τηνπαγκόσμια κυριαρχία".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:"Ισπανικό παράθυρο για επαναδιαπραγμάτευση".

Η εφημερίδα γράφει ότι"η Ισπανία θα πάρει 100 δισ. ευρώ γιατην ενίσχυση των τραπεζών της χωρίςπρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα, όπωςήθελε ο Σόιμπλε και απέτρεψε ο Γάλλοςυπ. Οικονομικών. Οι Ιρλανδοί ήδη ζητούντροποποίηση Μνημονίου. Ευκαιρία καιγια την Ελλάδα να παρουσιάσει σοβαρήεναλλακτική πρόταση. Προς διάσωση χωρίςΜνημόνιο και οι κυπριακές τράπεζες".

ΕΣΤΙΑ: "Τελική ευθείαγια τις εκλογές".

Η εφημερίδα τονίζειότι "σε έξι ημέρες ο ελληνικός λαόςκαλείται να αποφανθή εκ νέου για τομέλλον του. Οι εκλογές της 6ης Μαΐουείχαν τόσο απροσδόκητο αποτέλεσμα, ώστεδεν κατέστη δυνατός ο σχηματισμόςΚυβερνήσεως δυναμένης να λάβη ψήφοεμπιστοσύνης από την Βουλή".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Πλασματικά.Δωρεάν αναγνώριση με κέρδος μέχρι καιδύο χρόνια".

Η εφημερίδα επισημαίνειότι "στα πλασματικά έτη υφίσταταιμια κατηγορία η οποία μπορεί ναχρησιμοποιηθεί χωρίς την καταβολήεισφορών και μόνο με μία απλή αίτησηαναγνώρισης, η οποία δεν στοιχίζειτίποτα στους ασφαλισμένους".

ΤΑ ΝΕΑ: "Μόνο μαζίμπορούμε. Επιστολή-έκκληση Βενιζέλουπρος τ

Keywords
Τυχαία Θέματα