Ο Τύπος σήμερα

Οι διαπραγματεύσεις για το PSI, οι φόροι στα ακίνητα, τα σενάρια για επιβολή νέων μέτρων μετά τις εκλογές, είναι τα θέματα που κυριαρχούν.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Η τρόικα θα λογοδοτήσει στο Ευρωκοινοβούλιο».

Η εφημερίδα γράφει ότι "στις 27 Μαρτίου θα παρουσιαστεί ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου η Τρόικα,
προκειμένου να «λογοδοτήσει» για τα απεχθή μέτρα που επιβάλλει στον ελληνικό λαό".

ΑΥΡΙΑΝΗ: «Κατέλαβαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ».

Η εφημερίδα τονίζει ότι «χρεοκόπησε τη χώρα, πτώχευσε και το κόμμα του ο άθλιος Παπανδρέου, στιγματισμένος και αναθεματισμένος για τα αίσχη του και από τους ίδιους τους εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ - εκατοντάδες επαγγελματικά στελέχη, που χθες, εξοργισμένοι και απαυδισμένοι μετά από έξι μήνες καθυστέρησης καταβολής των δεδουλευμένων τους, προχώρησαν στην κατάληψη των γραφείων της Ιπποκράτους, ενέργεια που δεν έχει, βέβαια, προηγούμενο στα μεταπολιτευτικά χρονικά».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ιδού η Ρόδος».

Η εφημερίδα γράφει ότι «αντιμέτωποι με την οργή των κατοίκων της Ρόδου βρέθηκαν οι βουλευτές και οι τοπικοί άρχοντες που αψήφησαν το «τελεσίγραφο» πολιτών και συλλόγων του νησιού και επιχείρησαν να παρακολουθήσουν από την εξέδρα των επισήμων την παρέλαση για την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων το 1948».

ΕΘΝΟΣ: «Η λυπητερή της Εφορίας για τα ακίνητα».

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «δυσβάστακτο είναι το φορολογικό βάρος για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και θα γίνει ακόμα επαχθέστερο με την αύξηση των αντικειμενικών αξιών. Το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε πρακτικό οδηγό για τους επιβαλλόμενους φόρους, τα αφορολόγητα ποσά και τις ισχύουσες εκπτώσεις».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Και ο Εκτος Αγγελος εσάλπισε... Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος!!!».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «στο πλαίσιο της παρουσίασης διαφόρων θέσεων που προβάλλουμε από αυτήν εδώ την έπαλξη αναφορικά με τα μέλλοντα να συμβούν, σημαντική θέση κατέχουν ερμηνείες, οι οποίες σχετίζονται με την αντιπαράθεση των σχετικών χωρίων του προφητικού μας Λόγου και των αντίστοιχων ιστορικών συμβάντων».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Μοιράζουν αυξήσεις σε λίγους, εν όψει εκλογών».

Η εφημερίδα γράφει ότι «ρουσφετολογική απόφαση Παπαϊωάννου, Ρόβλια, Σαχινίδη αυξάνει έως 15% τους μισθούς των δικηγόρων που εργάζονται στο Δημόσιο. Επαναφέρουν και το χρονοεπίδομα και δίνουν έξτρα μπόνους για τους δικηγόρους που υπηρετούν στις Ανεξάρτητες Αρχές».

ΕΣΤΙΑ: Ολη η Ελλάδα στις «ουρές».

Η εφημερίδα τονίζει ότι «οι «ουρές» είναι φαινόμενο που ανθούσε στα καθεστώτα του υπαρκτού σοσιαλισμού. Υπήρχαν «ουρές» κυρίως για τα τρόφιμα, τα οποία διενέμοντο με δελτίο. Αλλά «ουρές» υπήρχαν και για να προμηθευθούν οι πολίτες τα δελτία με τα οποία εδικαιούντο τα τρόφιμα, καθώς και τις άλλες κοινωνικές «παροχές». Αραγε δεν θυμίζουν κάτι ανάλογο οι ουρές που σχηματίζονται τον τελευταίο καιρό και στην χώρα μας, στις διάφορες υπηρεσίες προνοίας, στις εφορίες, στα γραφεία της ΔΕΗ, αλλά και στα συσσίτια;».

Η ΑΥΓΗ: «Ταμεία.
Keywords
Τυχαία Θέματα