Ο Τύπος της Δευτέρας

Η στήριξη του προέδρου της Δημοκρατίας στον Πρωθυπουργό και το αυστηρό μήνυμα στα κόμματα, η πορεία της οικονομίας και τα νέα μέτρα που θα επηρεάσουν μισθούς και συντάξεις είναι τα θέματα που κυριαρχουν.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Φθηνότερες απολύσεις, αλλά και προσλήψεις".

Η εφημερίδα γράφει ότι "πακέτο μέτρων που στοχεύουν στη μείωση του κόστους εργασίας,για να αποφευχθεί η "έσχατη επιλογή" ενός κουρέματος των κατώτατων αμοιβών κατά 10% εξετάζει το υπουργείο Εργασίας εν όψει της κρίσιμης διαπραγμάτευσης που θα έχει
η κυβέρνηση Παπαδήμου με την τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση των 89 δισ.ευρώ η οποία αυτή τη στιγμή θεωρείται αμφίβολη και βρίσκεται κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού ".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Να πάτε σε οργανωμένη χρεοκοπία γιατί το PSI δεν βγαίνει και το πρόγραμμα έχει αποτύχει".

Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι "μετά από δύο χρόνια μνημονιακής ισοπέδωσης με τη σφραγίδα του ΔΝΤ, το Ταμείο μας υποδεικνύει τώρα και τρόπο που αρμόζει να χρεοκοπήσουμε".
 

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Αγρια αφαίμαξη. Πόσο θα μειωθούν τα εισοδήματα των εργαζομένων".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "η φορολαίλαπα θα συρρικνώσει τις καθαρές αποδοχές όλων των μισθωτών και των συνταξιούχων. Επίσης, τα νέα αντικειμενικά κριτήρια θα λειτουργήσουν ως παγίδα τόσο για τους μισθωτούς όσο και για ένα εκατομμύριο ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις".

ΕΘΝΟΣ: "Σταματήστε τον πόλεμο στον Παπαδήμο!".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "πλήρη στήριξη στον Λουκά Παπαδήμο προσφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλιας. Ταυτόχρονα απευθύνει αυστηρό μήνυμα στα κόμματα να σταματήσουν τον πόλεμο κατά του πρωθυπουργού".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Η νέα τάξη θα είναι η γήινη κόλαση!".

Στο βασικό της θέμα επισημαίνει ότι "οι παγκόσμιες ελίτ θα καλλιεργήσουν την λατρεία της προσωπικότητας γύρω από κάποιον "φωτισμένο" ηγέτη-μαριονέτα, τον Αντίχριστο. Ετοιμαστείτε,η επερχόμενη μάχη θα διεξαχθεί μεταξύ του καλού και του κακού, της ελευθερίας και της καταπίεσης της αλήθειας και της προδοσίας ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟΣ:"Δωράκι 31 εκατ.ευρώ σε συμβούλους του Γιώργου".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "με πράξη νομοθετικού περιεχομένου δίνουν εκ των υστέρων υπέρογκη αμοιβή στη Lazard για το "κούρεμα" της 21ης Ιουλίου που δεν έγινε ποτέ! Με άλλη διάταξη διαθέτουν χωρίς διαγωνισμό στην Deutsche Bank χρέη συμβούλου του Ελληνικού Δημοσίου για το νέο "κούρεμα" του50% ".   

ΕΣΤΙΑ: "Με θετικό βλέμμα στο έτος 2012".

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι "πολλά εξαρτώνται από το βλέμμα των ανθρώπων,. Οταν αυτό είναι θετικό, τα πράγματα, συνήθως κινούνται προς θετική κατεύθυνση. Οταν είναι αρνητικό, η εξέλιξις είναι ανάλογη. Ισχύει δε τούτο για όλες εκφάνσεις της ζωής, όπου υπεισέρχονται οι ανθρώπινες σχέσεις".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:"Ποδαρικό με σκιάχτρα".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "και νέο μεγάλο λάθος Παπούλια! Καταγγέλει όσους κάνουν... πόλεμο στον Λ.Παπαδήμο. Η τρόικα πιέζει για νέα άγρια εισ
Keywords
Τυχαία Θέματα