Ο Τύπος της Μ. Δευτέρας

Η αναδιάρθρωση, τα σενάρια και οι διαψεύσεις, οι περικοπές για τους δημοσίους υπαλλήλους με το ενιαίο μισθολόγιο, οι αυξήσεις και οι προαγωγές μόνον κατόπιν αξιολόγησης, η παρέμβαση του Κώστα Σημίτη, η ρύθμιση για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων και η περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά
στη Θράκη κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τη Μεγάλη Δευτέρα.


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: " "Συνένοχοι στην καταστροφική πολιτική του ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνουμε"!... Ένα προς ένα ο Αντώνης Σαμαράς καταρρίπτει όλα τα έωλα επιχειρήματα του Γ. Παπανδρέου!..."

Η εφημερίδα γράφει ότι "σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε και κατά την περιοδεία του στη Θράκη ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη και για εκλογές".

   
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Κινδυνεύουν να βρεθούν στο... Γουδί! αν δεν σηκωθούν να φύγουν τώρα"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "οι προοδευτικές πολιτικές των ξενόδουλων πολιτικών κατεστημένων της χώρας, που από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ως σήμερα εναλλάσσονταν στην εξουσία με διαφορετικό κομματικό μανδύα, αλλά είχαν πάντα κοινό το τραπέζι για τη μάσα του δημοσίου χρήματος και τις μίζες από τα οργανωμένα συμφέροντα των "προστατών"...".

  

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Τι θα χάσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι"

Η εφημερίδα γράφει ότι "τελειωμό δεν έχουν για τους δημοσίους υπαλλήλους οι εκπλήξεις που τους επιφυλάσσει σε τακτά χρονικά διαστήματα η κυβέρνηση, καλώντας τους να πληρώσουν ένα σημαντικό κομμάτια των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα".

  
ΕΘΝΟΣ: "Αυξήσεις μόνο μετά από αξιολόγηση"

Η εφημερίδα γράφει ότι "νέο σύστημα για η μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη των δημοσίων υπαλλήλων εισάγει η κυβέρνηση. Οι αυξήσεις αποδοχών θα δίνονται μόνο από αξιολόγηση".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Μητροπολίτης Πειραιώς: Τα μικροτσίπ ήρθαν και "μας" τα φυλάνε τα... Μ.Α.Τ."

Η εφημερίδα γράφει ότι " "ψιλό γαζί" μας δουλεύει ο Γιώργος Π. και ο... έτερος Καπαδόκης ονόματι Γ. Ραγκούσης σχετικά με την κάρτα του πολίτη. Μας είπαν για "Δημόσια Διαβούλευση" ενώ ήδη όχι μόνο είχαν παραγγείλει στους Ιάπωνες τα διαβολικά "μικροτσίπ" Και όχι μόνο τα είχαν παραγγείλει, αλλά έχουν εξοφλήσει και τον αντίστοιχο λογαριασμό στην Ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρία "ΤΟΡ-ΡΑΝ" ".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Τραβάει τα μαλλιά του ο Γιώργος από την πρόταση Σημίτη για αναδιάρθρωση"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "φωτογράφισε ως αδιέξοδη την οικονομική πολιτική του Παπανδρέου και της κυβέρνησης του και κατέθεσε τη δική του πρόταση για αναδιάρθρωση το ταχύτερο δυνατόν. Ο κ. Σημίτης πιστεύει ότι μια αναδιάρθρωση, εάν προετοιμασθεί καλά, θα βελτιώσει ουσιαστικά τη θέση της Ελλάδας".
  

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Εγινε αίτηση για όλο το χρέος. Η κυβέρνηση ζήτησε από ΔΝΤ και ΕΕ επιμήκυνση και για τα εκτός Μνημονίου οφειλόμενα"

Η εφημερίδα γράφει ότι "τον Ιούνιο αναμένεται να αρχίσει να συζητείται η διαδικασία για επιμήκυνση του συνολικού χρέους της Ελλάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα