Ο Τύπος της Παρασκευής

Ποια θέματα κυριαρχούν: Η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλε, οι θέσεις της Ελλάδας,σε πολιτική και... ποδοσφαιρική υποχώρηση υποχρεώθηκεχθες βράδυ η γερμανική πλευρά, σε κατάργηση ή συγχώνευση δημόσιων οργανισμών προχωρεί μέσα στο καλοκαίρι η κυβέρνηση.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Eξετάσεις για 587.467 υπαλλήλους!".

Ηεφημερίδα γράφει ότι "από Οκτώβριο και... βλέπουμε, θα καθίσουν στα θρανία προκειμένου να αξιολογηθούν οι 587.467 δημόσιοι υπάλληλοι που δενκατέχουν σήμερα θέση ευθύνης. Οι επιδόσεις που θα σημειώσουν

κατά τη διάρκεια των ειδικών τεστ που θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο του ΕθνικούΚέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, επί της οδού Πειραιώς, θακρίνουν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή τους στην εργασίας τους".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Θίασος. Τελικά οι βουλευτές δεν κατάλαβαν τίποτα".

Ηεφημερίδα γράφει ότι "στις 9.30 το πρωί απελπισμένος τραπεζοϋπάλληλος 42 ετών βούτηξε στο κενό από την Ακρόπολη! Στις 12 το μεσημέρι οι "300" ορκίστηκαν με χαρούλες και αστειάκια μέσα σε ακριβές τουαλέτες και κοστούμια".

ΕΘΝΟΣ: "Λουκέτο σε 60 φορείς του Δημοσίου".

Ηεφημερίδα σημειώνει ότι "στην πρώτη κίνηση για τον περιορισμό του δημόσιου τομέα προχωρεί η κυβέρνηση μέσα στο καλοκαίρι. Πρόκειται για την κατάργηση ή τη συγχώνευση 60 Οργανισμών. Στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει ηπεποίθηση ότι με αυτόν τον τρόπο θα διευκολυνθεί η συζήτηση για την τροποποίηση του Μνημονίου".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Λατρεύουν τον δαίμονα Μπαθομέτ στο κέντρο των Αθηνών!".

Σύμφωναμε την εφημερίδα "υπάρχειμεγάλο κύκλωμα του Μπαθομέτ που συνοδεύεται από όργια, στο κέντρο ουσιαστικά της Αθήνας (κοντά στο Πεντάγωνο)! Στο κύκλωμα αυτό συμμετέχουν "προσωπικότητες". Και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά, αφού υπήρχε και άλλο κύκλωμα στην περιοχή της Παλλήνης, σε χώρο διάσημο, που υποτίθεται ότι είναι γεμάτος... "φιλανθρωπία" και υπήρχε και άλλο ένα κύκλωμα στην Πελοπόννησο".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αποκλεισμός Γερμανίας από ευρώ και euro".

Ηεφημερίδα γράφει ότι "απομονωμένη η καγκελάριος στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών από τους υπόλοιπους ηγέτες που ζητούν λύση εδώ και τώρα για την κρίση χρέους. Μαύρη βραδιά για τη Μέρκελ στην Ευρώπη".

ΕΣΤΙΑ: "Η κοινωνία ασφυκτιά".

Ηεφημερίδα τονίζει ότι "τα στοιχεία που αναφέρει η τριμηνιαία έκθεσις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κοινωνική κατάσταση στην χώρα μας είναισυγκλονιστικά. Δύο στους τρεις Ελληνες πολίτες θεωρείται ότι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, υπό την έννοια ότι το εισόδημά τους είναι κάτωαπό το 60% του μέσου εθνικού εισοδήματος".

Η ΑΥΓΗ: "Αποδέχομαι, δεσμεύομαι, επιταχύνω" Προκλητική η επιστολή Σαμαρά, την οποία μετέφερε στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες ο Κ.Παπούλιας.

Σύμφωναμε την εφημερίδα "έπεσαν οι μάσκες για την κυβερνητική τρόικα. Σε επιστολή του προς τους ηγέτες της ΕΕ ο πρωθυπουργός ξεχνάει τα περί επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου και δεσμεύεται να επιταχύνει την εφαρμογή του προγράμματος με έμφαση στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Συντάξεις . Πλασματι

Keywords
Τυχαία Θέματα