Ο Τύπος της Πέμπτης

Οι ολονύχτιες διαβουλεύσεις για να ξεπερασθεί η κρίση με τη ΔΗΜΑΡ, η κατάθεση του πρώην υπουργού Οικονομικών για τη «λίστα Λαγκάρντ» και το σχέδιο νόμου για τη φορολογία ακινήτων που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Σφράγισαν τα μέτρα έρχεται επιμήκυνση»

Η εφημερίδα γράφει ότι «η συμφωνία έχει σχεδόν κλείσει, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν κυρίως στα εργασιακά, δήλωσε χθες το απόγευμα σε συνομιλία του με τους

δημοσιογράφους στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος νωρίτερα από το βήμα της ολομέλειας είχε χαρακτηριστεί "περί όνου σκιάς" τις διαφωνίες της ΔΗΜΑΡ για τα εργασιακά».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Προσοχή κυκλοφορούν ελεύθεροι»

Η εφημερίδα αναφέρει «άκρως εξοργιστικός χθες ο Γ. Παπακωνσταντίνου στην Επιτροπή της Βουλής. Δήλωσε "επαγγελματίας" ο πρώην υπ. Οικονομικών. Δεν... είπε τίποτα στον οικονομικό εισαγγελέα. Η "λίστα Λαγκάρντ". Δεν έχω ιδέα, κάπου την... έδωσα ».

ΕΘΝΟΣ: «Όλα σε ένα. Συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «το σύνολο των δημοσιονομικών και εργασιακών μέτρων που συνομολογούνται με την τρόικα θα περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο, το οποίο θα καταθέσει στη Βουλή η κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην υλοποίηση των δεσμεύσεων, ανεξάρτητα από τη στάση που θα κρατήσει η ΔΗΜΑΡ».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Η Τουρκία σχεδιάζει εισβολή στην Ελλάδα»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «με πρόσχημα τη Συρία, η Άγκυρα έχει κηρύξει γενική επιστράτευση και πραγματοποιεί πολύ παράξενες ασκήσεις. Έντονα φημολογείται ότι ο "εχθρός είναι προ των πυλών", γεγονός που φαίνεται να έχει "ξεσηκώσει" το Γενικό Επιτελείο, το υπουργείο Άμυνας και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Ομολογία ενοχής για τη λίστα Λαγκάρντ»

Η εφημερίδα γράφει ότι «ο πρώην υπουργός Οικονομικών έπεσε σε αντιφάσεις και άφησε αναπάντητα ερωτήματα για τον τρόπο που χειρίστηκε και εν τέλει "εξαφάνισε" το πολύτιμο αρχείο με τους καταθέτες στην Ελβετία. Και καρφιά Διώτη σε Βενιζέλο: "μου είχε δώσει επισήμως εντολή για άλλους ελέγχους αλλά ποτέ για το CD"».

ΕΣΤΙΑ: «Όλη η αλήθεια για τις αποζημιώσεις»

Η εφημερίδα τονίζει ότι «στην Ελλάδα, όταν ένας εργοδότης καταγγείλη τη σύμβαση εργασίας με έναν μισθωτό εργαζόμενο, υποχρεούται να του καταβάλη υπέρογκη αποζημίωση, σε σύγκριση με ό,τι ισχύει στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης».

Η ΑΥΓΗ: «Φθηνά κόλπα μήπως και διασωθούν»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «άγριο παρασκήνιο, μεθοδεύσεις και εκβιασμοί για να καμφθούν οι αντιδράσεις στις Κοινοβουλευτικές ομάδες των τριών συγκυβερνώντων κομμάτων και να περάσουν τα βάρβαρα μέτρα. Συντριπτικό δίλημμα Σαμαρά σε ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ: ψηφίζετε το πακέτο των μέτρων ή ρίχνετε την κυβέρνηση».

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «Τι αλλάζει στις φοροαπαλλαγές για γονικές παροχές, δωρεές, κληρονομιές»

Η
Keywords
Τυχαία Θέματα