Ο Τύπος της Τετάρτης

Οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα, τα ανταλλάγματα που επιφέρει στις εργασιακές σχέσεις, τα φορολογικά μέτρα και τις αποκρατικοποιήσεις το νέο πακέτο βοήθειας και τα επεισόδια σε βάρος βουλευτών από ομάδα διαδηλωτών στο Σύνταγμα κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Τετάρτη.

   
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Η Ε.Ε. συζητά χορήγηση δανείου
65 δισ. στην Ελλάδα!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "νέο δάνειο ύψους 65 δισ. ευρώ για το 2012 και το 2013, αλλά με σκληρά ανταλλάγματα και με την υπογραφή νέου μνημονίου απόμέρους της Ελλάδας, συζητά πλέον η Ευρωπαϊκή Ένωση".

  
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ρωσική επέλαση στην Τράπεζα Πειραιώς".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ρωσική επιχειρηματική «αρκούδα», ο δισεκατομμυριούχος Alexander Ness, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πλουσιότερων του πλανήτη και ελέγχει ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά γκρουπ παγκοσμίως, είναι η αιτία της χθεσινής εκτόξευσης του γενικού δείκτη του Χρηματιστηρίου στο 5,58% μετά από ένα μήνα υφεσιακής κατάθλιψης - ειδικά στην κίνηση των τραπεζικών μετοχών".

  
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Τ.Τ με... φέσι".

Η εφημερίδα γράφει ότι "με τουρκικό φέσι κινδυνεύει να βρεθεί, σε λίγο καιρό, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, εξαιτίας της απόφασης της κυβέρνησης να εκποιήσει αδιακρίτως τα «φιλέτα» της κρατικής περιουσίας για να εξυπηρετήσει τις ορέξεις των δάνειων δυνάμεων!".

  
ΕΘΝΟΣ: "Πολιορκία και ακρότητες στη Βουλή".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "την είσοδο της Βουλής πολιόρκησαν χθες για πολλές ώρες δεκάδες, αρχικά, και στη συνέχεια εκατοντάδες άτομα εγκλωβίζοντας βουλευτές και υπαλλήλους εντός του κτιρίου".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Δημοσθένης Λιακόπουλος: Εφθασε η ώρα του «ξεπαστρέματος» των πολιτικών!..".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "μετά πάσης τιμής και δόξης η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, ήτοι η εξουσία των Εβραιοσιωνιστών, καταφθάνει!... Και τούτο σαφέστατα αποδεικνύεται καθώς οι μεν πολικοί «μας» άρχοντες ένας - ένας ξεπαστρεύονται, οι δε πολίτες θέλοντας και μη απευθύνονται στην Παγκόσμια εξουσία για να τους γλιτώσει από τους προηγούμενους".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Μεσαίωνας! Καθιερώνεται η γενιά των «500» ευρώ".

Η εφημερίδα σημειώνει "δραματικές ανατροπές σε μισθούς και εργασιακές σχέσεις. Αύξηση του ωραρίου εργασίας, χωρίς υπερωρίες, με απόφαση του εργοδότη".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Εκλεισε το πακέτο με σκληρούς φόρους".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "σκληρά φορολογικά μέτρα ανακοινώνουν κυβέρνηση και τρόικα για το δεύτερο εξάμηνο του 2011, στοχεύοντας στη μείωση του ελλείμματος στο 7,4% του ΑΕΠ".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μειώνουν το μισθό για τη γενιά των αγανακτισμένων".

Η εφημερίδα γράφει ότι "χθες, μετά την ολοκλήρωση των επαφών ανάμεσα στους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας και τους επικεφαλής του κλιμακίου της Τρόικας κατέστη σαφές ότι, σύντομα, οι νέοι έως 25 ετών θα έχουν μόνο μια εργασιακή επιλογή: εφεξής να δουλεύουν με αμοι
Keywords
Τυχαία Θέματα