Ο Τύπος της Τρίτης

Ποια θέματα κυριαρχούν: οι επικείμενες διαπραγματεύσεις με την τρόικα, οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, οι διαβουλεύσεις για την αναδιάταξη του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ούτε νέοι φόροι ούτε μειώσεις μισθών".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ο καθορισμός της ενιαίας γραμμής που θα πρέπει να επιδείξουν όλα τα κυβερνητικά μέλη απέναντι στους εκπροσώπους της Τρόικας, καθώς και η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών στο κείμενο

των προγραμματικών δηλώσεων οι οποίες θα αναγνωστούν στο τέλος της εβδομάδας στη Βουλή, βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής δίωρης συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με τους άλλους δύο κυβερνητικούς εταίρους, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη στην πρωθυπουργική κατοικία".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Επιθετικό σχέδιο Σαμαρά με διαρθρωτικές αλλαγές και ιδιωτικοποιήσεις".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ιδιαίτερα σκληρές αναμένεται να είναι οι διαπραγματεύσεις στο πρώτο κρας τεστ της νέας κυβέρνησης υπό τον Αντ. Σαμαρά με τους εκπροσώπους της τρόικας που, όπως φάνηκε από τις χθεσινές δηλώσεις του «γερακιού» της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Γιοργκ Ασμουσεν, επιχειρεί να στείλει «τελεσίγραφα» για την υλοποίηση των όρων του μνημονίου".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Αγνωστος θησαυρός του Ακη!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "όσα μέχρι σήμερα κρατά κρυφά ο πρώην υπουργός Εθνικής Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις δικαστικές Φυλακές Κoρυδαλλου, ψάχνει να βρει ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής".

ΕΘΝΟΣ: "Φάρμακα δωρεάν για τους ασφαλισμένους".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τεκμηριωμένη εισήγηση για τη χορήγηση γενόσημων φαρμάκων χωρίς επιβάρυνση των ασφαλισμένων μελετά το υπουργείο Υγείας. Η εφαρμογή του μέτρου θα ελαττώσει τα έξοδα των Ταμείων, συγκρατώντας τη συνολική φαρμακευτική δαπάνη εντός των προδιαγραφών της τρόικας".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Γέροντας Παΐσιος: «Ερχεται η Χάση του Τουρκικού Φεγγαριού»!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "αστείρευτη είναι πραγματικά η μεγάλη λαογραφική πηγή που λέγεται Ελληνορθόδοξη παράδοση, αφού συνεχώς βγαίνουν στην επιφάνεια και νεώτερα -πολλές φορές και λησμονημένα- στοιχεία που φανερώνουν το προορατικό χάρισμα που είχαν στο (όχι και τόσο μακρινό) παρελθόν άγιες μορφές της Εκκλησίας".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Εφεδρεία 3 ταχυτήτων αντί για απολύσεις στο Δημόσιο".

Η εφημερίδα γράφει ότι "εργασιακή εφεδρεία... τριών ταχυτήτων, με ηλικιακά κριτήρια, αναμένεται ότι θα είναι η «κόκκινη γραμμή» που θα κρατήσει η κυβέρνηση στις ασφυκτικές πιέσεις της Τρόικας για δραστικό περιορισμό των απασχολουμένων στο στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα".

ΕΣΤΙΑ: "Χαμένο εξάμηνο για την Οικονομία".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "το πρώτο εξάμηνο του 2012 που συμπληρώθηκε προχθές ήταν ένα ακόμη χαμένο εξάμηνο για την ελληνική οικονομία. Η αιτία είναι σαφής: Οι πρόωρες εκλογές".

Η ΑΥΓΗ: "4 προϋποθέσεις για ανάκαμψη".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η διετία εφαρμογής του Μνημονίου απέδειξε ότι το περιεχόμενό του και όχι η διατήρησή του οδηγε

Keywords
Τυχαία Θέματα