Ο ΤΥΠΟΣ της Τρίτης

Νέο πακέτο μέτρων ετοιμάζει η κυβέρνηση εν όψει της επίσκεψης της ηγεσίας της τρόικας στις 16 Ιανουαρίου, η παραίτηση Καπελέρη μετά τη δίωξη για απιστία στο σκάνδαλο των καυσίμων, οι αντιδράσεις των κομμάτων, αλλαγές στα όρια συνταξιοδότησης και προκήρυξη διαγωνισμού και αισιοδοξία για τις πηγές ενέργειας της χώρας, είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα.Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Η Χρονιά του Πετρελαίου για την Ελλάδα

το 2012"

Η εφημερίδα γράφει ότι "αρχίζουν να αντιμετωπίζονται σοβαρά οι πηγές ενέργειας της χώρας. Προκηρύχθηκε ήδη διαγωνισμός για τα κοιτάσματα σε Πατραϊκό, Ιωάννινα και Κατάκωλο. Πάνω από 250 εκ.βαρέλια η παραγωγή. Αισιόδοξοι οι ειδικοί για μεγαλύτερες ποσότητες".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ξέφυγε εντελώς ο Παπούλιας"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "παραβιάζει το Σύνταγμα, παρεμβαίνει αυθαίρετα στις πολιτικές εξελίξεις, επιχειρεί να χειραγωγήσει κόμματα και λαό και υπερασπίζεται με πάθος την τρόικα".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Μπλέκει ο Βενιζέλος"

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "Θρίλερ με την παραίτηση Καπελέρη (γγ του υπ.Οικονομικών, πρώην αφεντικό του ΣΔΟΕ και στενού φίλου του αδελφού Νίκου) μετά τη δίωξη για απιστία (κακούργημα) στο σκάνδαλο των καυσίμων. Μέσα σε βαρύ κλίμα ο φιλόδοξος αντιπρόεδρος κλήθηκε αιφνιδίως από τον μεταβατικό πρωθυπουργό για να δώσει εξηγήσεις".

ΕΘΝΟΣ: "Δίωξη-Βόμβα στον... διώκτη της φοροδιαφυγής"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με εξοντωτικές ποινές απειλούνται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών και η επικεφαλής της Διεύθυνσης Ελέγχου Τελωνείων. Η εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη με την κατηγορία της μη είσπραξης προστίμων για λαθρεμπορία πετρελαίου από περίπου 3.500 βενζινάδικα ".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Θυσία στο βωμό του "Ψηφιακού Αντίχριστου" ! "

Σύμφωνα με την εφημερίδα "το τρίτο κύμα του Αλβιν Τόφλερ και το πέρασμα της ανθρωπότητας στη νέα εποχή. Θα κυβερνήσουν "τα άλαλα και τα μπάλαλα" του Πατροκοσμά! Ο Πάπας προφητεύει την Παγκόσμια κυβέρνηση! Δώδεκα σκανδάλες που θα πυροδοτήσουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Για να σωθεί ο Βενιζέλος ρίχνουν στην πυρά τον Καπελέρη"

Η εφημερίδα γράφει ότι "ποιοι συμμετείχαν στη σύσκεψη του Αυγούστου, που αποφάσισε να αλλάξει ο νόμος και να μειωθούν οι ποινές για να μην τιμωρηθούν ως λαθρέμποροι οι 3.532 πρατηριούχοι. "Ιφιγένεια" ο γενικός γραμματέας του υπ.Οικονομικών για να σκεπαστούν οι άλλοι καυτοί φάκελοι των εισαγγελέων για υποβρύχια ΕΛ.ΣΤΑ. και CDS ".

ΕΣΤΙΑ: "Ευκταίος ανασχηματισμός"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "όταν στις 11 Νοεμβρίου ο κ.Παπαδήμος εκλήθη από τους αρχηγούς των τριών κομμάτων να αναλάβη Πρωθυπουργός, φαίνεται ότι δεν έθεσε όρους για τα πρόσωπα των υπουργών ".

Η ΑΥΓΗ: "Ρεσιτάλ εκβιασμών"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "μετάθεση του χρόνου εκλογών και επιβολή πρόσθετων μέτρων, οι στόχοι των νέων διλημμάτων. Παραμονή στο ευρώ με λιγότερα ή επιστροφή στη δεκαετία του '50 ο ωμός εκβιασμός Προέδρου Δημοκρατίας, πρωθυπουργού, διοικητή Τ

Keywords
Τυχαία Θέματα