Ο Ζαρντίμ διαλέγει τους μεταγραφικούς στόχους

Ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση των Βιάνα, Κουστόδιο καθώς η Μπράγκα τους έβαλε πωλητήριο και βρίσκονται και οι δύο στη λίστα του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ούγκο Βιάνα και Κουστόδιο έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2013 κάτι που τους δίνει το δικαίωμα τον ερχόμενο Γενάρη να υπογράψουν σε όποια ομάδα θέλουν χωρίς η Μπράγκα να πάρει ευρώ.

Γι' αυτό το λόγο προτιμά να τους πουλήσει αυτό το καλοκαίρι, ώστε να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο της.

Ο Ολυμπιακός
θα κινηθεί για την περίπτωσή τους, ανάλογα με τις εισηγήσεις του προπονητή του ο οποίος σήμερα έχει ραντεβού με Κοβάσεβιτς, Βρέντζο για να ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας.

Ο Σουηδός μέσος της Γιουνγκ Μπόις Αλεξάντερ Φάρνερουντ είναι ο παίκτης στον οποίο φαίνεται να έχει καταλήξει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής των "ερυθρόλευκων", με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει μιλήσει με κολακευτικά λόγια στη διοίκηση για τις δυνατότητες του 28χρονου μέσου.

Την περίπτωση του Ενρίκε Σερένο εξετάζουν στον Πειραιά. Ο Πορτογάλος στόπερ της Πόρτο, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014, έπαιξε φέτος δανεικός στην Κολωνία έχοντας 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο Γερμανίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα