Οι χρυσαυγίτες υποκαθιστούν και το Στρατό;

Του Χρήστου Καπούτση

Ως θέμα δεν ξεπερνά τα όρια του γραφικού, του γελοίου. Στις σημερινές όμως πολιτικό-κοινωνικές συνθήκες,  είναι μάλλον εξαιρετικά σοβαρό και επικίνδυνο.

Αναφέρομαι στην ενέργεια των μελών του κόμματος της «Χρυσής Αυγής» να αποβιβαστούν φορώντας μάλιστα στολές παραλλαγής στη νησίδα Δίδυμη στις Κυκλάδες, όπου και ύψωσαν την ελληνική σημαία και έψαλαν τον Εθνικό μας Ύμνο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νήσος  Δίδυμη συγκαταλέγεται στα προς τουριστική αξιοποίηση ή ενοικίαση ακατοίκητων νησιών του Αιγαίου! Οι χρυσαυγίτες υποστηρίζουν ότι με αυτή την ενέργειά

τους κατοχύρωσαν την ελληνική κυριαρχία σε νησί του Αιγαίου, αφού οι πολιτικοί δεν χρησιμοποιούν το Στρατό!

Είναι σοβαρό το περιστατικό, διότι, τα μέλη της «Χρυσής Αυγής», μετά την προσπάθειά τους να υποκαταστήσουν την αστυνομία και να επιβάλουν το νόμο, το δικό τους νόμο, τώρα φαίνεται ότι θέλουν να και υποκαταστήσουν και το Στρατό.

Σε αυτό το κράτος που έχουμε την ευτυχία να ζούμε, υπάρχει συντεταγμένη πολιτεία, υπάρχει κυβέρνηση,  που ασκεί νόμιμη εξουσία, η οποία δεν μεταβιβάζεται και δεν υποκαθίσταται. Στη Δημοκρατία όλες οι απόψεις είναι καλοδεχούμενες. Όμως, η χυδαιότητα των τραμπούκων δεν συνάδει με το Δημοκρατικό μας πολίτευμα. Κάθε λοιπόν  παρέμβαση, αστυνομικού  ή στρατιωτικού χαρακτήρα, από τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι παράνομη, είναι παράτυπη και συνιστά ανωμαλία στη λειτουργία του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος.

Και κάτι τελευταίο. ΟΧΙ μαθήματα πατριωτισμού, από τα ιδεολογικά εκτρώματα του ναζισμού. Άλλωστε, από πολλούς  υπερπατριώτες- ελληναράδες αρκετά έχει υποφέρει ο Ελληνισμός. Και θυμίζω την προδοσία της Κύπρου  το 1974 και τα ΙΜΙΑ το 1996.

Κυρίως όμως, ο ελληνικός Λαός έχει υποφέρει τα πάνδεινα από δοσίλογους και γερμανοστολιάδες. Συνεννοηθήκαμε;

Keywords
Τυχαία Θέματα