Περίπατο στην Πλατεία

Με τους Τζιμπούρ και Μιραλάς να είναι... on fire , ο Ολυμπιακός έκανε «βόλτα» στην Πλατεία επικρατώντας 3-0 του Πανιωνίου και συγκατοικεί στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο.

Ο Τζιμπούρ ήταν αυτός που έδωσε «ρυθμό» στην αναμέτρηση, καθώς σκόραρε (33') κόντρα στην πρώην ομάδα του και έκανε ό,τι δεν είχε καταφέρει νωρίτερα ο σε τετ α τετ ο Μακούν.

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν έμειναν εκεί. Ο Κούτσι

έχασε ευκαιρία στο 41' και πάνω που πίστεψαν οι "κυανέρυθροι" πως μπορούν να φτάσουν στην ισοφάριση, ο Μιραλάς έφυγε σε μια αντεπίθεση και διπλασίασε τα τέρματα για τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Το 0-2 ήταν γεγονός και έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τους «ερυθρόλευκους».

Το τρίτο γκολ ήταν θέμα χρόνου για τους Πειραιώτες και αφού ο Μακούν δεν τα κατάφερε, ο Τζιμπούρ ήταν και πάλι ο δράστης. Ο Αλγερινός άσος σκόραρε και πάλι κατά της πρώην ομάδα του και "κλείδωσε" το τρίποντο για τον Ολυμπιακό.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Η. Σπάθας

Βοηθοί: Δ. Ευθυμιάδης, Ν. Γεωργαράκος

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Πετκάκης, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κβιρκβέλια, Κουμορτζί (72' Αναστασόπουλος), Ρόκας (62' Σκέμπρι), Γουνδουλάκης (56' Σάμαρης), Εστογιανόφ, Ριέρα, Κούτσι.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μακούν, Αμπντούν (76' Μόνχε), Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ.

Κίτρινες κάρτες: 37' Τζιμπούρ

Σκόρερ: 33', 68' Τζιμπούρ, 43' Μιραλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα