Πιάνει δουλειά ο Ζαρντίμ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φθάνει απόψε στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση και ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο, μπαίνει σε εφαρμογή.

Βέβαια οι "ερυθρόλευκοι" έχουν φροντίσει να ολοκληρώσουν τον πρώτο κύκλο μεταγραφών με τους Σιόβα, Μανωλά, Καραγκούνη, Γιαννιώτη, Βλαχοδήμο και Ντιελνά και το θέμα που είναι πρώτο στην επικαιρότητα έχει να κάνει
με την απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού.
   
Ο Πορτογάλος λοιπόν αναμένεται το μεσημέρι στην Αθήνα και είναι πολύ πιθανό το βράδυ να δειπνήσει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι αυτή η συνάντηση θα σηματοδοτήσει εξελίξεις στα μεταγραφικά των "ερυθρόλευκων", με το ενδιαφέρον, στην παρούσα φάση, να επικεντρώνεται στο θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού.

Η συζήτηση που θα έχουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ θα οδηγήσει και στη λήψη αποφάσεων από τη διοίκηση του συλλόγου για τις κινήσεις που θα κάνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών θα μιλήσει με ονόματα κεντρικών αμυντικών και θα κάνει τις εισηγήσεις του για τον αντικαταστάτη του Ολαφ Μέλμπεργκ. Ο Πόλγκα, ο Εβερτον, ο Μπρούνο Αλβες, ο Κανού είναι μερικά από τα ονόματα που εξετάζει ο Ολυμπιακός, με τον πρώτο να έχει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα