Πλατινί: «Θα έρθει και η σειρά σας»

Ο Μισέλ Πλατινί εμφανίζεται σίγουρος για την επανεκλογή του στην προεδρία της ΟΥΕΦΑ αλλά ανησυχητικός όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.Ο Πλατινί είναι ο μόνος υποψήφιος για την προεδρία της ΟΥΕΦΑ σε αντίθεση με την "μάχη" στην ΦΙΦΑ με τους Σεπ Μπλάτερ και Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την προεδρία.Η Ελλάδα βρίσκεται
στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ΟΥΕΦΑ όχι για αγωνιστικούς λόγους. Είναι ενημερωμένη για τα προβλήματα της κάθε χώρας ξεχωριστά, όπως και της δικής μας.
 
Αυτό επανέλαβε σε δηλώσεις στην εφημερίδα "Goal" ο Μισέλ Πλατινί προειδοποιώντας την Ελλάδα. «Θα έρθει και η σειρά σας. Aρχίζω και το πιστεύω. Γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνει στην Eλλάδα, ξέρω ότι με το ποδόσφαιρο γίνεστε τρελοί».Μπορεί η Ελλάδα να μην έχει προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα σε παιχνίδι διοργάνωσης της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, αλλά οι φήμες περί στημένων αγώνων έχουν αμαυρώσει το  ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουν προκαλέσει ανησυχία στην ΟΥΕΦΑ.Ο Μισέλ Πλατινί εμφανίζεται προβληματισμένος με τον χουλιγκανισμό ειδικά στις Σερβία και Κροατία ενώ η διαφθορά στο ποδόσφαιρο, το παράνομο στοίχημα όπως επίσης και τα αυξανόμενα κρούσματα βίας σε ολόκληρη την Ευρώπη αποτελούν στοίχημα για την δεύτερη θητεία του.«Ήρθε η ώρα να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο. Eίναι κοινωνικό αγαθό και όχι κάτι που απλώς προσφέρεται για παράνομο πλουτισμό. O κίνδυνος είναι μεγάλος. Eίναι πολλές οι εθνικές ομοσπονδίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις αρχές στη χώρα τους και εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να είναι τόσο αποτελεσματικές», αναμένεται να αναφέρει στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα