Πληρώνονται οι διακανονισμοί ενόψει UEFA

Από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα επιδιώξει να εξοφλήσει τους διακανονισμούς του καλοκαιριού, ώστε να περάσει με επιτυχία τον έλεγχο της UEFA.


Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, τα χρήματα που θα δώσει η ΠΑΕ αγγίζουν και ίσως ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ. Η ενημέρωση για την καταβολή χρημάτων σε παίκτες και ομάδες -στις οποίες

οφείλει ο σύλλογος- θα γίνεται ηλεκτρονικά στην UEFA, αφού δεν αναμένεται κάποιο κλιμάκιο εδώ.

Στο «τριφύλλι», λοιπόν, υποστηρίζουν ότι βλέποντας η ευρωπαϊκή ομοσπονδία να υπάρχει μία ροή χρημάτων, θα δώσει την έγκρισή της και δεν θα προκύψουν επιπτώσεις για τον σύλλογο.


Όσον αφορά τα χρήματα που προήλθαν από την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, αυτά δεν ξεπερνούν τα 3 εκατ. ευρώ. Η διαδικασία ολοκληρώνεται τυπικά στις 30 του μήνα, όμως σήμερα ουσιαστικά είναι η τελευταία μέρα (καθώς ακολουθεί Σαββατοκύριακο).

Η ανάλυση του ποσού είναι ιδιαίτερα περίπλοκη και αντιστοιχεί στα εξής ποσά. Τα 2.250.000 προέρχονται από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία», ο Αδαμάντιος Πολέμης έβαλε 260.000 ευρώ και ένα ποσό 280.000 ευρώ έχει βάλει ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Υπήρχαν ελπίδες ότι θα συμβάλουν και κάποιοι μικρομέτοχοι και λίγοι επιχειρηματίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα