Πρόκριση για Καλλιθέα, ΠΑΣ Γιάννινα


Μετά την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ, ο Άρης έγινε η τέταρτη ομάδα της Σούπερ Λίγκας που αποχαιρετά τη διοργάνωση του Κυπέλλου στη φάση των "32". Η Καλλιθέα αποδείχτηκε ικανή να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-1 από τον πρώτο αγώνα στο "Ελ Πάσο" και, παρά την ήττα της με 2-1 στον επαναληπτικό του "Κλεάνθης Βικελίδης", πήρε το εισιτήριο για τους "16", όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια τον ΠΑΟΚ.
Οι
"κίτρινοι" έκαναν καλό ξεκίνημα στο ματς, καθώς προηγήθηκαν με τον Σουνά στο 29' και έδειχναν διατεθειμένοι να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα, που θα τους έβαζε σε τροχιά πρόκρισης. Ωστόσο, η Καλλιθέα ισοφάρισε με τον Ντακόλ στο 57', "παγώνοντας" ακόμα περισσότερο τους φίλους των γηπεδούχων. Η αποβολή του Καλτσά στο 66' και το 2-1 με τον Πουλίδο στο 82' έδωσαν προσωρινά κάποιες ελπίδες στον Άρη, αλλά στα δέκα λεπτά που απεμεναν, οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους έστελνε στην επόμενη φάση.
Στις Σέρρες, ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του απέναντι στον Πανσερραϊκό, επικρατώντας με 2-0 των γηπεδούχων με γκολ των Νικλητσιώτη στο 35' και Ίλιτς στο 57'. Στην ομάδα των Ιωαννίνων δίνεται, μάλιστα, μια εξαιρετική ευκαιρία να προκριθεί και στα προημιτελικά, δεδομένου ότι στην επόμενη φάση θα παίξει με τον Φωστήρα σε διπλούς αγώνες.
Τα ζευγάρια στην 4η φάση ("16") είναι:
ΠΑΟΚ – Καλλιθέα Κέρκυρα - Λεβαδειακός Καβάλα - Ολυμπιακός Πλατανιάς - Παναθηναϊκός ΞάνθηΒέροια Πανθρακικός - Απόλλων Αθηνών Φωστήρας - ΠΑΣ Γιάννινα Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός Βόλου
Keywords
Τυχαία Θέματα