Προβλήματα λόγω βροχόπτωσης

Περιορισμένη ορατότητα λόγω της έντονης βροχόπτωσης παρατηρείται στην περιοχή της Ελευσίνας και στην Αθηνών-Λαμίας από τη Μαλακάσα και πάνω, σύμφωνα με την Ττροχαία η οποία εφιστά την προσοχή των οδηγών. Εν τω μεταξύ, λόγω των ισχυρών ανέμων δεν θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο για τις 12.30 δρομολόγιο του πλοίου «Νήσος Χίος» από Πειραιά για βόρειο Αιγαίο. Σημαντικά προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση σημειώθηκαν στην Αρκαδία

και στα Τρίκαλα. Ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση από το απόγευμα.

Η έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε το πρωί, προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε καλλιέργειες σε όλο τον κάμπο του οροπεδίου της Μαντινείας, ενώ μέσα στην Τρίπολη πολλοί κεντρικοί και περιφερειακοί δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους.

Στην Αττική για σήμερα, η ΕΜΥ προβλέπει τοπικές βροχές με νοτιάδες 5-7 και τοπικά 8 μποφόρ, οι οποίοι το απόγευμα θα στραφούν σε Δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Για αύριο η ΕΜΥ προβλέπει στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα Δωδεκάνησα όπου το πρωί τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Βαθμιαία ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: σε πτώση. 

Keywords
Τυχαία Θέματα