Σαββατιάτικο... μενού Σούπερ Λίγκας

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας βρίσκεται αισίως στην 5η του αγωνιστική. Η αυλαία ανοίγει σήμερα με τα ματς Πανιώνιος - ΑΕΚ (17.15), Κέρκυρα - ΟΦΗ (17.15) και Ατρόμητος - Ολυμπιακός

(19.30).

Ο Ολυμπιακός θα πάει στο Περιστέρι θέλοντας να συνεχίσει το αήττητο σερί του και να φύγει νικητής από μια δύσκολη έδρα.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Ζαρντίμ για το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κάρολ. Μπροστά του θα είναι - από δεξιά προς αριστερά - οι Παπάζογλου, Μανωλάς, Κοντρέρας και Χολέμπας. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μοντέστο, ενώ πιο μπροστά θα παίξουν ο Ιμπαγάσα και ο Μανιάτης. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Φουστέρ, στο αριστερό ο Μασάντο και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερ, Σιόβας, Γκρέκο, Τάτος, Ντιόγο, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος και Τζεμπούρ. Εκτός έμειναν οι Τοροσίδης, Αμπντούν , Φετφατζίδης και Φέισα.

Η ΑΕΚ θα ψάξει στη Νέα Σμύρνη την πρώτη της νίκη απέναντι σε έναν Πανιώνιο που προέρχεται από ήττα και κακή εμφάνιση στη Λιβαδειά.

Η 20μελης αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους:  Αραμπατζή, Μακρυωνίτη, Κοντοέ, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατίδη, Τσίτα, Γκερέιρο, Ρίκκα, Σταματή, Φουρτάδο, Φούντα, Φέτση, Μπουγαΐδη, Παπαδημητρίου, Νικολιά, Αρκούδα, Γροντή, Κουρέλλα και Κουτρουμπή.

Η Κέρκυρα ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ να θέλει να κάνει και το πρώτο του διπλό μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ και τους πρώτους του τρεις βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα