Σε οριακό σημείο η ΑΕΚ

Δραματικές στιγμές περνά η ΑΕΚ, καθώς οι μέτοχοι της εταιρείας ναρκοθετούν και την ύστατη προσπάθεια σωτηρίας που επιχειρεί ο Θωμάς Μαύρος.

Την ώρα που στην ΠΑΕ γίνεται τιτάνια προσπάθεια από τον Θωμά και τους συνεργάτες του, προκειμένου να βρεθεί λύση στα προβλήματα και στα απίστευτα οικονομικά ζητήματα που της προκάλεσαν με τη διαχείρισή τους, οι μέτοχοι όχι απλώς δεν βοηθούν στην προσπάθεια, αλλά βάζουν εμπόδια.

Αποκορύφωμα ήταν η χθεσινή
επίσκεψη των Σίμου (εκπρόσωπος του Νοτιά), Κασνακίδη (εκπρόσωπος των «Supporters») και Παπαδημητρίου (πρόεδρος της Ερασιτεχνικής) στον Θωμά προκειμένου να τον πείσουν πως πρέπει να συμπλεύσει με τους δικούς τους όρους. Να χειραγωγήσουν την προσπάθεια του Μαύρου, δηλαδή, και να τη βάλουν στα δικά τους στάνταρ.

   
Ωστόσο, ο Μαύρος δεν είναι διατεθειμένος να μπει στο παιχνίδι τους. Δεν φαίνεται να συζητά την προοπτική να γίνει πιόνι σε μια ιστορία που οδήγησε σε απίστευτη συρρίκνωση την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Ο Θωμάς απέρριψε τη διαδικασία των όρων που επιχείρησαν να του θέσουν οι εκπρόσωποι των μετόχων.

Τους έκανε σαφές -και θα το πει σήμερα μέσω της συνέντευξής του και προς τον κόσμο της ΑΕΚ- πως τα πράγματα είναι απλά: είτε θα βάλουν χρήματα για να κλείσουν τις τρύπες που δημιούργησαν και θα κάνουν κουμάντο στην ομάδα είτε θα δώσουν τις μετοχές στον Μαύρο και στον κόσμο της και θα την αφήσουν στην ησυχία της, μήπως και βρει τον δρόμο της.

Η τρόικα των μετόχων πήγε στον Μαύρο με όρους θαρρείς και είναι πιστωτές της ΑΕΚ. Να μην μπει στο ΔΣ ο Αντώνης Ηλιόπουλος, άμεσος συνεργάτης του Θωμά, επειδή τους ενοχλεί με τις κινήσεις του. Κι ας πρόκειται για ακραιφνή Ενωσίτη και άκρως επιτυχημένο επιχειρηματία που μπορεί να βοηθήσει σε πολλά επίπεδα. Να μην υπάρξουν αλλαγές στο ΔΣ, να μη χάσουν την καρέκλα. Και ας υποβιβάζεται η ΑΕΚ, ας ακούγονται σενάρια για ΑΦΜ, ας μικραίνει συνεχώς το μέγεθος. Βέβαια, ούτε λόγος για να μπει το χέρι στην τσέπη και να κλείσουν κάποιες από τις μεγάλες τρύπες που άνοιξαν στην εταιρεία.

Ο Μαύρος είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω. Δεν συζητά ούτε για αστείο σενάρια για ηρωική έξοδο και είναι αποφασισμένος να δώσει τη μάχη κι όπου βγει. Μόνο που από σήμερα περνά σε φουλ επίθεση και ετοιμάζεται να θέσει τον καθένα ενώπιον των ευθυνών του. Θα δώσει στη δημοσιότητα μήνυμα που έφτασε στα χέρια του, μέσω του οποίου αποδεικνύεται ποιος και γιατί «χάλασε» τη μεταγραφή του Μάντζιου στην ΑΕΚ! Εκ των έσω, προκειμένου να προωθηθούν άλλες κινήσεις και να φαίνεται πως η ομάδα δεν μπορεί να κλείσει καμία μεταγραφή.

Πηγή:Sentragoal
 
Keywords
Τυχαία Θέματα