Σειρά του Φουστέρ

Στον Ολυμπιακό έχουν βάλει ως στόχο την παραμονή όλων των σημαντικών παικτών που μένουν ελεύθεροι το  2013, για να διατηρήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας αναλλοίωτο. Έτσι μετά τον Μέγερι που  θα μείνει άλλα 3 χρόνια σειρά πήρε ο Νταβίντ Φουστέρ, με τον οποίο έγινε και η πρώτη επαφή.
Ο Ολυμπιακός όπως προαναφέραμε ήδη έκανε επέκταση συμβολαίου στον  Μπάλας Μέγκιερι για άλλα 3 χρόνια, ενώ

κράτησε και για του χρόνου  τον Φρανσουά Μοδέστο.


Διάθεση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ είναι να ανανεώσει πρόωρα τα συμβόλαια των Νταβίδ Φουστέρ και Χοσέ Χολέμπας και ήδη έγινε η πρώτη επαφή με τον Ισπανό που σύντομα θα υπογράψει  νέο συμβόλαιο.


Τόσο ο Ισπανός μέσος, όσο και ο  ελληνογερμανός μπακ ήρθαν στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2010, στο ξεκίνημα της προεδρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας  τριετή συμβόλαια.

Οι Νταβίδ Φουστέρ (30 ετών) και Χοσέ Χολέμπας (28 ετών), λοιπόν, έχουν συμφωνία με την διοίκηση έως και το 2013, αλλά οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ,  απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση και την προσφορά τους , θέλουν  να τους κρατήσουν για ακόμη περισσότερα χρόνια στο μεγάλο λιμάνι και για αυτόν τον λόγο η διοίκηση κατέθεσε  νέα πρόταση συμβολαίου στον πρώτο.
 
Διάθεση και των παικτών είναι να συνεχίσουν την καριέρα τους στο μεγάλο λιμάνι. Στην περίπτωση του Χοσέ Χολέμπας, μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιθυμεί να έρθει σε συμφωνία με τον διεθνή αμυντικό πριν  από  την έναρξη του EURO 2012, στο οποίο ο Ελληνογερμανός μπακ θα αγωνιστεί με την Εθνική. Στον Ολυμπιακό φοβούνται ότι θα διαπρέψει με την απόδοση του, θα κινήσει το ενδιαφέρον μεγάλων κλαμπ και θέλουν να τον δέσουν με νέο συμβόλαιο.


Όσο για τον Ισπανό, η αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε, ανοίγει και τον δρόμο της επιστροφής του στην πατρίδα γι αυτό και έκαναν άμεσα την πρόταση παραμονής του κι άλλα χρόνια στον Πειραιά. Το κλίμα πάντως είναι θετικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα