Σερβίς στο πρωτάθλημα βόλεϊ

Του Στέφανου Λεμονίδη

Το πρωτάθλημα βόλει ξεκινάει στις 13 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή του Ηρακλή και του Παναθηναικού που ξεπέρασαν τα εμπόδια την τελευταία στιγμή, η κλήρωση έγινε στην Εστία Νέας Σμύρνης και 5 προπονητές κάνουν τις προβλέψεις τους

Ο  Δημήτρης Ανδρεόπουλος  της Λαμίας  είπε:  «Ξεκινάμε την αγωνιστική με ένα δύσκολο

παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό που είναι ένα από τα φαβορί για το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η κλήρωση δεν έχει μεγάλη σημασία αν μπορείς να διαχειριστείς την εμπειρία που έχει η ομάδα της Λαμίας τα τελευταία χρόνια. Θα είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα, πιο σκληρό και από το περσινό. Πρέπει να δούμε τα δύο ρόστερ των ομάδων που δεν είναι συμπληρωμένα και αναφέρομαι σε Παναθηναϊκό και Ηρακλή.
Νομίζω μιλάμε για δύο ταχύτητες,  με 3-4 ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή και την έξοδο στην Ευρώπη, εννοώ Παμβοχαϊκό, Φοίνικα Σύρου, Ολυμπιακό και Άρη. Από εκεί και κάτω η δυναμική των ομάδων είναι ίδια»

Δημήτρης και Στέλιος Καζάζης, θα βρεθούν αντιμέτωποι  ως προπονητές του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού αντίστοιχα. Ο δεύτερος είπε: «Στο παρελθόν εγώ κέρδιζα, ήταν ωραίοι οι αγώνες τότε, άρα ξέρει τι τον περιμένει» και ο δεύτερος πρόσθεσε: «Εύχομαι να μείνει με τις αναμνήσεις και να είμαι εγώ ο χαρούμενος φέτος. Να γίνουν δυνατοί αγώνες και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η νίκη της ομάδας μας. Οι ομάδες θα βρουν τον δρόμο τους και θα είναι δυνατές.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς που βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος της περσινής περιόδου τόνισε: «Η νέα χρονιά θα είναι εξίσου δύσκολη με την περσινή, δεν θα είναι εύκολη. Έχουμε μια  καινούργια ομάδα και ξεκινάμε σχεδόν από το μηδέν. Έχουμε μάθει κάποια πράγματα από την περσινή χρονιά. Δεν πρέπει να πιστέψουμε,  πως θα είναι όσο καλή ήταν η περσινή χρονιά. Μπορεί βέβαια  να συμβεί, αλλά θα χρειαστεί χρόνος.

Ο προπονητής του Άρη  Γιώργος Γιάτσης εκτίμησε:«Το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστικό φέτος και αν κρίνω και από την περσινή μας πορεία, δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να κερδίσεις το πρώτο παιχνίδι, γιατί αυτό σου δίνει ένα ψυχολογικό αβαντάζ για τα υπόλοιπα. Ωστόσο, αυτό στο οποίο επιμένω εγώ είναι να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα