Σκληρή απάντηση Παπανδρέου σε Καμμένο

Για υιοθέτηση της τακτικής της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο ο Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή τη δήλωση του επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», το πρωί, στον ΣΚΑΪ ότι εσκεμμένα ο τέως πρωθυπουργός παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και το μνημόνιο,

εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο.

«Από καιρό, ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικογένεια Παπανδρέου, ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων κερδοσκόπων, εκπροσώπων παγκόσμιων συνομωσιών και οποιουδήποτε άλλου έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Γ. Παπανδρέου.

«Ο κ. Καμμένος, με όσα υποστηρίζει, παραμένει ψεύτης και έκθετος, πολιτικά και ηθικά», αναφέρει σε άλλο σημείο η ανακοίνωση.

Μάλιστα, η ανακοίνωση αφήνει αιχμές και κατά της ΝΔ: «Όσο για τη ΝΔ, να χαίρεται το τέρας δημαγωγίας που ανέχτηκε, καλλιέργησε και δημιούργησε, με στόχο τη συστηματική λασπολογία και κατασυκοφάντηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα