Στην κορυφή και ο Ατρόμητος

Μετά τους Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιο και ο Ατρόμητος έκανε το "δύο στα δύο" στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Με σκόρερ τον Λαζαρίδη οι Περιστεριώτες επικράτησαν εντός έδρας του ΠΑΟΚ με 1-0. Την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα πανηγύρισε σήμερα ο Ατρόμητος, νικώντας 1-0 τον ΠΑΟΚ στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Ο Λαζαρίδης το μοναδικό τέρμα, δύο δοκάρια είχαν οι «κυανόλευκοι», δεν έπεισε ο ΠΑΟΚ, που έπαιζε με σημαντικές απουσίες.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά μοιρασμένο, με τον Ατρόμητο να «πατάει» καλύτερα και να έχει περισσότερες ευκαιρίες. Πιο σημαντική ήταν το δοκάρι στο σουτ του Καραμάνου στο 37’, ενώ δύο καλές στιγμές είχε ο Μπέλιτς (3’, 32’), αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Σε αυτό το διάστημα, ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Αθανασιάδη στο 4’ και με τον Πέλκα στο 34’.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς μπήκε πολύ δυνατά και έδειχνε να κυριαρχεί. Το γκολ που αναζητούσε, ήρθε στο 79’, με τον Λαζαρίδη να σκοράρει με προβολή, έπειτα από σέντρα του Φυτανίδη. Μάλιστα, η ομάδα του Περιστερίου είχε και δεύτερο δοκάρι, με τον Ιγκλέσιας στο 79’, ενώ απείλησε και στο 52’ με την κεφαλιά του Λαζαρίδη. Ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε καλό πρόσωπο και απείλησε με σουτ του Πέλκα στο 47’ και του Φωτάκη στο 72’.
Ετσι, ο Ατρόμητος έκανε το 2Χ2 στη Σούπερ Λίγκα και έφτασε τους 6 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 3.
Διαιτητής ήταν ο Τριτσώνης, ο οποίος «κιτρίνισε» τον Καραμάνο από τον Ατρόμητο και τους Φωτάκη, Κάτσε, Αποστολόπουλο από τον ΠΑΟΚ.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Δημούτσος (68’ Κούτσι), Επστάιν (93’ Γκαρσία), Μπέλιτς (87’ Καραγκούνης), Καραμάνος.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Κουμάλο, Βιβιάν, Φωτάκης, Κάτσε (82’ Λίνο), Λόρενς, Πέλκας (70’ Ρομπέρ), Γεωργιάδης (56’ Γιάννου), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα